Joros krisztina Tina kérdése:
Milyen sportot ajanlatok nekem?
Figyelt kérdés
2012. márc. 21. 15:50
3/9 A kérdező kommentje:
koszonom de en 9\L vagyok
2012. márc. 21. 16:00
4/9 anonim válasza:
6 éves koromban kezdtem el sakkozni, illetve vannak nálunk 10 évesek is, akik eveznek. Utóbbi jó, mert szinte minden izmodat megmozgatja, és mégsem leszel tőle egy női Schwarzenegger.
5/9 anonim válasza:
atlétika,ritmikus sportgimnasztika,kézilabda,lovaglás,biciklizés,ping-pong,tenisz,úszás,görkorcsolya a lehetőség kb. végtelen :D
Volt olyan csaj osztálytársam,aki 8 évesen karatézni kezdett,akár küzdősportot is választhatsz..
Olyan jó korban van,hogy még akár ha komolyan gondolod a sportot,akkor sikeres versenyző lehetsz még!!
6/9 anonim válasza:
tánc,nőies alak garantált ;) az evezéstől,úszástól etc. széles hátad lesz
7/9 anonim válasza:
Az evezés nem kajak, se nem kenu. Nem lesz széles a vállad tőle.
8/9 anonim válasza:
aggressive körkorcsolya az a tuti;) főleg mert lány vagy csatlakozz teis hozzánk csaj görisekhez:P
9/9 A kérdező kommentje:
koszonom a sok valaszt
2012. márc. 25. 09:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!