Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Magán gördeszkatanárt keresek!...

Magán gördeszkatanárt keresek! Ti tudtok?

Figyelt kérdés
Tudtok gördeszka magántanárt olyan embernek aki ecs kicsit se tud deszkázni??? Mindeképp magántanr kéne!! Ha tudtok akk lécci linkeltek honlapot??? Vagy épp te vagy vagy egy ismerősőd????

2012. márc. 14. 18:14
 1/4 anonim ***** válasza:
gördeszkatanár nem hiszem h van. vagyis de. úgy hívják: haver aki tud deszkázni.
2012. márc. 14. 22:32
 2/4 anonim ***** válasza:
szerintem ne magán tanárt keress, hanem menj el egy közeli parkba és ott van elég deszkás akitől tudsz segítséget kérni..
2012. márc. 15. 10:43
 3/4 A kérdező kommentje:
Ja csak szteem nemnagyon fognak segíteni.... Demajd megpróbálom meg asszem van egy haverom aki deszkázik. Majd megkérdezem :)
2012. márc. 16. 18:15
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Itt van egy, én is "hozzá járok", persze nem tudom merre laksz, de ha Pesten, akkor én őt ajánlom, mivel nem is nagyon van más.

[link]

Amúgy eXbox-ban szintén van oktatás, szombaton 10-től 13-ig, bár az nem egyéni, de talán ott is lehet érdeklődni.

2012. nov. 4. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!