Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Van olyan küzdősport ahol nem...

Van olyan küzdősport ahol nem számít az erőkülönbség?

Figyelt kérdés

Olyanra gondolok, hha egy felnőtt (én 15 vagyok) megtámad az utcán, és valószínüleg erősebb is nálam, de itt kéne az a harcművészet ahol nem számít az erő ill. méretkülönbség.

Mert például, ha karatézom pl. 10 éve, de egy gyúros emberrel durvára fordul a helyzet, akkor beüt nekem egyet és összeesem mielőtt még bármi technikát tudnék alkalmazni.

Tehát még1xa kérdés:

Van olyan küzdősport ahol nem számít az erőkülönbség?

Köszi

2009. jún. 10. 15:45
 1/6 anonim ***** válasza:

pl ez:

[link]

2009. jún. 10. 16:16
 2/6 anonim ***** válasza:
Vagy Aikido. Kár hogy 30 évig kell gyakorolni hogy igazi mester legyél belőle. Akkor már inkább thai box, muay thai, felszedsz egy kis izomtömeget és kemény leszel!
2009. jún. 10. 16:33
 3/6 anonim ***** válasza:
Igen , vagy a wing tsun , vagy krav maga , vagy az aikido .
2009. jún. 10. 16:33
 4/6 anonim ***** válasza:
Hát az eredeti muay thai-nak az a lényege, h nem számít az erő csak az ügyesség és a koncentráció, meg h a végrehajtott technika lendületből legyen...szóval ha gyorsan akarsz eredményt, akkor thai-box és idővel meg erősödsz...
2009. jún. 11. 15:04
 5/6 anonim válasza:

Jézusom....

Te tényleg tanulsz valami harcművészeti ágat?

ha igen tudhatnád, hogy egy mondjuk "haladó" harcművésszel szemben esélye nincs egy átlagembernek(nem harcművésznek), ha nincs lőfegyvere.

2009. aug. 24. 00:28
 6/6 anonim válasza:

taekwandoo...torkon rugod az ellenfelet és ott marad^^

esetleg kitöröd a kezét vagy a bokáját

2009. okt. 26. 01:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!