Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Yashima görkorcsolya 1121...

Raidmax kérdése:

Yashima görkorcsolya 1121 vélemény?

Figyelt kérdés

5000ft a jelenlegi ára ,van e vkinek ilyen tipusu korija ?és mik a vélemények róla?:D

Yashima görkorcsolya 1121 jellemzői:

- 4 kerék alumínium sínben

- kerekek: 72x24 mm, PU, 82A keménységű

- csapágy: ABEC 5

csapágy eléggé elfogadható és a kerekek is ,szerintetek megéri?(kezdő korisként):)

2012. márc. 6. 00:36
 1/3 A kérdező kommentje:
konkrétan kényelemre gondolok:)
2012. márc. 6. 00:43
 2/3 anonim ***** válasza:

Kezdő korisnak minegy milyet vesz, csak egysoros legyen, és jól tartson, és egy számmal legyen nagyobb legalább mint a lábad. Ez fontos!

Védőfelszerelést is vegyél!

Kezdetnek nem kell túl profi kori, mert úgysem fogsz vele ilyeneket ugrani ;)

http://www.youtube.com/watch?v=aAw6Sm_rpwE

Én tavaly vettem egy rolleblade "márkájút" rocess felszereléssel meg sisakot..

Nah azért túlzásba nem vittem a dolgot nehany hetet korizgattam csak de böven eleg volt hogy megtanuljak megállni, meg elindulni, és gyorsulni, kanyarodni.

Aztán elértem a lábaim tűréshatárát, onnatól már gyúrni kéne combra, hogy bírja is az ember szuflával :D

Első 2-3 napban hatalmasakat taknyoltam, jól jött a védőcucc, szétcsesztem volna másképp még a fejem is!

Padkafejelés így is volt egyszer.

+ csatornavasakra figyelj :D

2012. márc. 6. 01:31
 3/3 A kérdező kommentje:
köszi szépen ,rengeteget olvastam és tanultam :) nem akarok extrémkedni vele inkább városban használnám ,ma ugy tervezem elmegyek pár boltba felprobálom őket ,többet is hogy ne nyomjon sehol se,de sokan irták hogy pl Roces (márkásabb ugyan de drágább is) szval a rocestől kezdődik a kényelem:)
2012. márc. 6. 01:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!