A szójaproteint is tudják hasznosítani az izmok?
Figyelt kérdés
Eddig tejsavót ittam minden napszakban, viszont most anyagi gondok miatt csak kevert fehérjét tudok venni. Biotech Power Pro-ra gondoltam, érdekelne hogy fogok-e valami visszaesést érezni? Illetve az megoldás lehet hogy ebből 20-30grammal többet viszek be mint tejsavóból?2012. febr. 24. 22:17
1/2 anonim válasza:
A szója biológiai értéke alacsonyabb, mint az állati eredetűeké, tehát igen, rosszabb fehérje. De ez hobbiszinten, napközben valószínűleg elhanyagolható. Ha van rá keret, akkor azért edzés után tejsavót igyál.
2/2 anonim válasza:
GreenTea
Nem fogsz visszaesést érezni. Nem használtam Power Prot, viszont Promixet és Power Proteint igen. Azok jók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!