Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Szerintetek, ha nagyon megtets...

Wazzup14 kérdése:

Szerintetek, ha nagyon megtetszett a box, hogyan kezdjem el?

Figyelt kérdés

szóval így tökre megtetszett.. és szeretnék járni box edzésekre és hasonló.

15 éves vagyok.. 55 kg .. 160 cm.. szerintetek ez nem lenne nagy gond? elég sportos az alkatom, mert már 10 éve focizok..

2012. febr. 12. 11:20
 1/7 anonim ***** válasza:
Talán nézz le egy boxedzésre...:)
2012. febr. 12. 11:34
 2/7 A kérdező kommentje:
attól parázok, hogy odamegyek és benyomják azt a szöveget, hogy bocs itt nem sakkedzés van..:/ vagy hasonló.. pedig valahol szeretném elkezdeni.. csak hát.. parázok h leoltanak h mit keresek itt..
2012. febr. 12. 12:04
 3/7 anonim ***** válasza:
Miért oltanának le? Mindenki elkezdte valahol...normális edzésen nem fognak leoltani.
2012. febr. 12. 12:29
 4/7 anonim ***** válasza:
Az ember fejlődni jár edzésre,nem pedig feszíteni.Ezt ők is nagyon jól tudják.
2012. febr. 12. 13:12
 5/7 A kérdező kommentje:

köszi srácok a biztatást :)

még annyi lenne, hogy már előre vegyek bandage,boxkesztyű,fogvédő blabla.. vagy ott elmondják.. igaz szerintem elősször nem fogunk verekedni, ha jól gondolom :)

2012. febr. 12. 14:44
 6/7 anonim ***** válasza:

hát ha normális helyre mész akkor biztos nem fognak ilyeneket mondani neked. figyelj én egy cuki(nak tűnő) vékony lány vagyok és elmentem egyedül 30 fiú közé és nem szólt be senki nekem :d

amúgy nem fog kelleni bandázs kesztyű stb. lehet olvastad vagy hallottad már valahol ,hogyha első pár edzésen bedobnak a mélyvízbe az rossz hely. szóval nem fog kelleni ilyen felszerelés az elején:)

2012. febr. 12. 15:13
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem nem baj ha első pár edzésen bedobnak a mély vízbe kevesebb a siker élmény ,de sokkal gyorsabban fejlődsz . Felszerelést általában adnak ,de az kurvä büdös . Bandaget nem várják el ,de szerintem hasznos . Első edzésen valszeg verekedni nem fogsz ,de nem baj ha nem szép lassan mutogatják . Én pl lementem anno első TB edzésre úgy keztünk ,hogy rugdostuk egymás sípcsontját . Azt se tudtam mi a wtf van ,de jobban ráéreztem mintha azt mondta volna ez itt a lábad szépen emeld meg ugyugy óvatosan és most csípőböl forogj rá felse fogtam volna ilyen lassan am. is egy mozdulat megtanulása 20-30 % a tanár magyarázata a többi az az ,hogy mennyire érzed a mozgást szóval nagyon sokat kell gyakorolni . Eleinte gáz lesz bár sima boxnál meg annyira nem szörnyű lábmunkánál szoktak bajok lenni (hatalmas bajok) az meg ,hogy kicsi vagy miért lenne gond nem értem hát ugyebár mindennek az a lényege minél hamarabb később annál jobb leszel , mert fiatalabb korodban jobban fogadod be a dolgokat meg a tested is jobban fejlődik jó irányba .Menj le és csapasd neki .

Fullcontact

2012. febr. 15. 08:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!