Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » 2éve gördeszkázok de nem akar...

2éve gördeszkázok de nem akar sehogy se sikerlüni a kickflip. Miért?

Figyelt kérdés
Ez azt jelenti hogy hagyjam abba? mert az olliet azt 3-5nap alatt megtanultama de hónapok óta nem sikerül a kickflip csak egy lábas érkezéssel(utána nem tududk tövább gurulni). Valami ötlet? Vagy inkább hagyjam abba?

2012. febr. 3. 22:11
1 2
 11/13 anonim válasza:

02-05 14:30 Jason Lee-ről, a világhírű színészről hallottál már? Nos, akkor nézd meg ezt a videót: http://www.youtube.com/watch?v=yMYQHz-jVfA

És már ő is érett féri... :D

2012. febr. 29. 20:23
 12/13 totihead válasza:
100%

Én akkorát röhögtem az "értelmes" hozzászólásokon, hogy majdnem eldobtam a laptop-ot. Mi a probléma azzal, hogy 20 évesen kezd el valaki deszkázni? Én 36 éves vagyok, és még mindig deszkázok. Cruiser deszkával járok, rengeteget. Emelett bringázok is, robogózok is. Feleségem, fiam van, aki már ugyancsak ismerkedik a deszkázással. Szerintem ez tök jó dolog. De ha valaki szerint ez nem "kemény", akkor biztos puhapecs vagyok. :-)

Mindenesetre én jól érzem magam így...

Hali minden senior deszkásnak!

2012. márc. 11. 11:31
 13/13 Stephen Small válasza:
Ez a gondom nekem is. Megy ollie menetbe 30-35cm Fs Ollie menetbe, Fs Shove-it Bs Half cab nolie stb de a kciflip nem megy egyszerűen
2013. márc. 22. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!