17 éves vagyok, nagyon késő lenne elkezdenem megtanulni gördeszkázni?
Egyáltalán nem késő elkezdeni! 18 éves vagyok és barátnőmet 1,5 éve tanítottam korizni,akkor ő 16 volt és elég hamar bele jött. Azóta persze már majdnem profin megy és szinte minden szabadidőnket korizásra szánjuk. :)
A deszka is hasonló kategória,így csak ajánlani tudom! Viszont a trükkökkel óvatosan,csakis akkor kezdd el ha biztos vagy magadban.
Nagyon jó ötlet, és valóban sokat lendít az ember kedélyállapotán. Engem most télen szétküld az ideg hogy nem tudok lejárni a partra a szörfös meg vitorlázó haverjaimmal, csak be vagyok zuhanva a gép elé én is. Nyáron viszont minden szabad percemben szörfözni fogok meg a parton lógni :-)
Ez a bandába beszállós téma meg a deszkásoknál nemtom hogy van, de pl. a szörfösök nagyon szívesen látnak újoncokat. A vitorlázókkal már más a helyzet, ott kevesebb a sporttárs, és több a menőzős kö csög.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!