Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Zab elkészítési tippek?

Zab elkészítési tippek?

Figyelt kérdés
Naponta elég sok zabot kell ennem, ugyanis tömeget növelek (kivan számolva ch, fehérje bevitel) viszont ennyi zab nagyon nem akaródzik lemenni. Ledraálva, úgy beleszórva fehérjeturmixba írtózatosan rossz az íze, megfőzve,
2012. jan. 22. 15:48
 1/10 A kérdező kommentje:

Elnézést, valamiért nem írta ki a teljes mondatot...

Kimaradt rész:

Megfőzve, amikor szinte tejbegrízszerű, úgy összekeverni fehérjével mégborzalmasabb, magába fogyasztva, mikor csak ráöntjük a fehérjét, úgy meg állítólag lehetetlen megemészteni.

2012. jan. 22. 15:50
 2/10 clint ***** válasza:
használd liszt helyett bármiben... Én pl palacsintába szoktam, de nem értem miért nem rizzsel viszed be a ch-t??
2012. jan. 22. 15:53
 3/10 A kérdező kommentje:
Mert ha csak rizsből fedezném a ch bevitelem, akkor kb 700-750g rizst kellene naponta megennem, és ez szárazon mért érték, ez megfőzve lenne vagy 2kg, az meg nem kevés napi szinten :) (Természetesen rizst is eszek)
2012. jan. 22. 16:06
 4/10 anonim ***** válasza:
de a rizs nem fingat meg...
2012. jan. 22. 16:55
 5/10 anonim ***** válasza:

én reggelente 150g zabot eszek nem bírom én sem de gyümölcsös joghurttal tűrhető íze van próbáld ki 1x :D

Meg az is fontos h milyen zabot veszel, mert vett múltkor anyám 1kilós tescos zabot azon még a joghurt sem segített, viszont 550 szoktam venni tescba fél kilósat béres alexandra van rajta az még ehető :D

2012. jan. 22. 17:06
 6/10 clint ***** válasza:
ezek szerint te olyan 110 kg lehetsz?? A tömegnöveléshez sztem elég testsúlyonként 5-6 gramm ch ha reggel eszel 100 gramm zabot edzés után a turmixodban fogyasztasz 50-60 grammot akkor nem kell annyi rizs naponta. Amúgy meg én ennyi rostot nem ennék tömegeléskor...
2012. jan. 22. 17:40
 7/10 A kérdező kommentje:
Nem annyi vagyok, és rizsből sem 700g-okat eszek, olvasd el még1* mit írtam. HA nem ennék zabot, és CSAK RIZSBŐL fedezném a szénhidrát bevitelem, akkor kb annyit kellene ennem. 93kg vagyok amúgy. Minimum kell 500g ch hogy tudjak tömeget növelni.
2012. jan. 22. 19:59
 8/10 A kérdező kommentje:
Miért nem ennél sok rostot? Emésztésnek is jót tesz, illetve nagyon jó ch forrás a zab.
2012. jan. 22. 20:00
 9/10 clint ***** válasza:

így igaz, de nagyon sok akkor sem jó belőle tömegeléskor, többet tudsz enni nélküle, mível elnyomja az éhségérzetet és telítettséget okozhat.

Edzés után pl nagyon rossz megoldás sztem, pláne ha kreatint is használsz.

2012. jan. 22. 23:50
 10/10 A kérdező kommentje:
Edzés után; tejsavó+szőlőcukor.
2012. jan. 23. 05:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!