Thai boxolok és kontakt lencsére fogok váltani lehet e kontakt lencsében boxolni?
Lehet, nekem volt kontaktlencsés edzőtársam.
Van is egy jókis sztorim erről, sparring közben kapott egy maflást, egyből int hogy állj, én csak nézek, annyira nem találtam el. kiesett a kontaktlencséje... Lemegyünk kutyába, keressük, kis idő mulva már a többiek is segítenek , a lencse sehol. megnézem a kesztyűt, azon sincs. elveszett.
következő edzésen mondja az arc, hogy meglett a lencse, kérdezem, hol találta meg? erre a srác: hazafelé a trolin. WTF? a trolin? Ja, mert nem esett ki neki, csak felcsúszott az ütéstől a szemüregébe, hazafelé meg egyszercsak visszacsúszott :D
mindenesetre szerintem tegyél félre egy olyan lencsét edzésre, amit már viszonylag sokat hordtál, és nem kár érte, ha elveszik.
Én meg furcsán nézek a válaszadókra mert ekkora hülyeséget sajnos nem tudok elhinni.
Attól hogy megütnek valakit még a lencse nem fog elcsúszni, legfeljebb ha a szemébe nyúlnak... de az csak nem szokás boxon, akkor a szemed is megsérülne.
A kontaktlencse meg ha felcsúszik akkor rettenetesen szúr és csíp és az ember pislogni kezd amíg ki nem jön. Olyan nincs hogy észre sem veszi. Bogár már ment a szemedbe biztosan... ez is olyan érzés ha nincs a helyén. De egy olyan lencse ami passzol a szemedre sosem fog elcsúszni. Minden sporthoz megfelel a kontaktlencse.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!