Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Csá- a WWE pankrációs vállalat...

Truthboy kérdése:

Csá- a WWE pankrációs vállalathoz kell valami fősulizettség és nem elég a gimi? -. -

Figyelt kérdés
2012. jan. 9. 18:52
 1/7 anonim ***** válasza:
Gratulálok. Majd biztos a WWE-nél akarsz "dolgozni" mi? Meg "fősulizettség". Úristen te hány éves vagy? 11, 12?
2012. jan. 9. 18:58
 2/7 A kérdező kommentje:
nem ez volt a kérdésem -.-' hülyegyerek
2012. jan. 9. 19:11
 3/7 anonim válasza:
33%

Nyilván , ezt nem úgy kell elképzelni hogy bemész a WWE irodájába, beköszönsz hogy : Csá , pankrátor akarok lenni , lehet ? .

Ha fősuli nem is , de testi edzettség , és valamennyi verekedési tudás kell .

2012. jan. 16. 17:30
 4/7 anonim válasza:
azt a komoly kisgyereket xDDDDDDDD
2012. jan. 23. 22:31
 5/7 anonim ***** válasza:
Hát nem aranyos? a kérdező azt hiszi bekerülhet a WWE-be :D
2012. jan. 24. 16:30
 6/7 anonim válasza:

Na most hagyjátok már békén , nem törjétek össze mindenkinek az álmait , semmi sem lehetetlen .

A kérdezőnek : [link] ide menj el és iratkozz be ha lesz elég pénzed , meg papírod arról hogy pankrátor voltál akkor menj fel Amcsiba és keresd fel a WWE-t .

A második voltam .

ui: légyszíves válaszolj mert akkor tudom nem feleslegesen írtam !

2012. jan. 31. 19:25
 7/7 anonim válasza:
El kell végezned egy pankrációs akadémiát, nem muszáj kigyúrtnak lenned (persze lehetsz az), legyen színészi képességed, meg hát jól bánj a mikrofonnal ha pampognod kéne.
2013. aug. 25. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!