Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Promix és Power Protein?

Promix és Power Protein?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Eddig 5doboz Power Proteint fogyasztottam, és érdekelne hogy a ProMix fehérje jobb szerintetek? Íz, oldhatóság, állag?Picit jobban állok most anyagilag, és most tudnák venni ProMix-et is, megéri lecserélni a Powert?

Nem a hatás érdekel, ugyanis fehérjének köztudottan nincs hatása, csak állítólag több benne a tejsavó mint a Powerben ezért jobban is oldódik meg ízre is jobb. Ha nem így van, akkor marad a Power:)

2012. jan. 5. 18:27
 1/6 anonim ***** válasza:

Én még powert nem fogyasztottam Promixről tudok véleményt mondani elszedtem egy 7kgos zsákkal asszem tavaly nyáron. Csokist vettem az íze nekem bejött jól oldható volt és megvoltam vele elégedve.

Én am most pont ki akarom próbálni a PowerProteint :)

2012. jan. 5. 19:25
 2/6 anonim ***** válasza:

Ezt nézd meg, január közepétől lesz:

[link]

2012. jan. 5. 19:32
 3/6 anonim ***** válasza:
Figyelj már Montez! Ez tuti lesz január közepén? mert már ezt néztem én is
2012. jan. 5. 19:36
 4/6 anonim ***** válasza:

A linkelt oldalon a kérdéseknél írja a shop.builderes ember.

Gondolom, hogy ők tutira tudják. remélem

2012. jan. 5. 19:42
 5/6 anonim ***** válasza:
aha olvastam én is már várom é is hogy kijöjjön :) Köszi az infót!
2012. jan. 5. 19:49
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Néztem már én is a linkkel jelölt terméket, ha lehet belőle rendelni január közepén, kipróbálom! Aztán egy ProMix-et is lehet, azt majd döntök!:D
2012. jan. 5. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!