Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Mi lenne a jó küzdősport?

Formora kérdése:

Mi lenne a jó küzdősport?

Figyelt kérdés
Olyan kellene amivel utcán meg tudom magam védeni egy vagy több ember ellen is és ha lehet akkor komolyan támadni is lehessen vele.Kések és hasonlók elleni védekezés és támadás is hasznos lenne...
2011. nov. 26. 20:30
1 2
 1/12 joe90210 válasza:

Wing Tsun Kung Fu mindenképpen.Hatékony,célratörő,gyors.

INFO:www.wingtsun.hu

2011. nov. 26. 21:05
 2/12 N0rbi04 ***** válasza:
Te harcművészetet keresel, esetleg önvédelmi rendszert, de nem küzdősportot. Az szabályokra épül utcán meg nincs szabály. Wing Tsunt nem ajánlom. Irreálisan drága, ráadásul szerintem lassan is halad oktatás. Mellesleg minden stílus annyira hatékony, mint aki űzi szerintem. Kés ellen meg legjobb védekezés a futás.
2011. nov. 26. 22:10
 3/12 anonim ***** válasza:
Tai Chi, Capoeira, Bagua Zhang, Kendo
2011. nov. 26. 23:22
 4/12 anonim ***** válasza:

Amit én ilyenkor ajánlani szoktam az a Jeet Kune Do és a Kali/Eskrima késharc kombo.Ezekkel tuti h egy támadó ellen meg tudod védeni magad,netán több ellen is.Esetleg még Ninjutsu,ott tanítanak direkt több ember elleni harcot is.

De előző!A Kendo h a pichába lenne már hatékony utcán?Sztem nem fog a kedves kérdező Kendo védőfelszerelésben egy 116 cm hosszú bokkennel vagy neadjisten igazi karddal flangálni...

2011. nov. 27. 00:35
 5/12 anonim ***** válasza:
de ha igen, akkor 1000-ből 999 embert megölne aki szembe jön :D
2011. nov. 27. 09:51
 6/12 anonim ***** válasza:
Hegylakó rulez. :D
2011. nov. 27. 11:00
 7/12 anonim ***** válasza:
Aczél,csak akkor,ha valódi kardal mászkál.Amíg 1 fakarddal próbál agyonverni 1 embert,addig a többi meg őt verné agyon ha meg van náluk kés akk meg leszurnák.
2011. nov. 27. 12:39
 8/12 anonim ***** válasza:
hát, én acélra gondoltam (ha ha ha..)
2011. nov. 27. 12:47
 9/12 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!Hasznosak!Csak írjatok amennyit tudtok/hasznosnak véltek.Nagyon érdekel a téma...ha valakinek gyakorlati tapasztalata is van az külön megköszönöm ha megosztja velem...

Istenem...ezt megint megfogalmaztam....:D

2011. nov. 27. 12:50
 10/12 anonim ***** válasza:

itt van ku.rva sok igazság és tapasztalat, rossz vélemény és jó leírva.

http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__extrem-sportok__..

2011. nov. 27. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!