Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Hátra szaltós "baleset"-em...

Mackus kérdése:

Hátra szaltós "baleset"-em van mit csináljak?

Figyelt kérdés
A probléma az, hogy múlt héten szombaton csináltam hátra szaltót szivacson és a nyakamra/hátamra estem. Azóta fáj a hátam gerinc tájon. Nem elviselhetetlenül, de ha pl nagyon előrehajtom a fejem akkor megfájdul. Mi lehet az oka? :S
2011. nov. 15. 20:55
 1/5 anonim ***** válasza:
Haver, egy cipőben járunk ;)
2011. nov. 15. 20:55
 2/5 anonim ***** válasza:

erőhatás következtében létrejött sérülés. a csigolyáid kicsit odavágtad, lehet még 1 hónap múlva is érezni fogod. de ha eddig nem látta orvos, és meg is maradtál, akkor már legfeljebb időt adj neki, hogy rendbe jöjjön.

egyébként én ezzel vigyáznék. tehát én pl. úgy tanulom a csigolyák támadását, hogy azzal le lehet bénítani egy embert, utána már bármilyen mozdulattal meg lehet ölni, mert teljesen védtelen lesz. az óvatosság lehet nem olyan menő mint a hátraszaltó, de kevesebb problémát is okoz :) persze nem az edzés ellen beszélek :D

2011. nov. 15. 21:22
 3/5 anonim ***** válasza:
Szilvásbuktát, mert szeretem
2011. nov. 15. 21:29
 4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen Mr Szilvásbukta akkor zabáljad fulladásig én nem szeretem;) Aczél neked meg köszi az infot óvatos vagyok én csak hát kellően odafigyelni sem lehet mindig :/jól olvastam hogy te tanulod a csigolyák támadását?:) az komoly..
2011. nov. 15. 22:05
 5/5 anonim ***** válasza:
megesik ez is. sok érzékeny pont van az emberen, vigyázni kell. jobbulást!
2011. nov. 15. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!