Formora kérdése:
Pankrátor? Hogyan?
Figyelt kérdés
Hali!Megint én.Most az érdekelne hogy pontosan mi kell ahhoz hogy valakiből pankrátor lehessen.Néhány dolgot tudok,de nem teljesen tiszta a kép.
Pl:Milyen sportok,iskolák,tanulmányok kellenek+hány éves kortól lehet (vagy kell) elkezdeni?
2011. nov. 14. 20:42
1/8 anonim válasza:
Vannak pankrátor edzések pesten(2 club is),csak már elfelejtettem az oldalak nevét.A sulihoz köze sincs,elő képzettség se kell hozzá.Ju jitsu bizt van az oktatási anyagban.Ennyit tok témáról..
2/8 anonim válasza:
simán eljársz pankrátor edzésekre.
ahogy írták is,ezt már itthon is megteheted,ha pesti vagy.
mondjuk itthon nem járnak le a wwe-ből válogatni,de semmi nem lehetetlen.
ha jól megy kimehetsz külföldi suliba,wrestling scool.
persze a szálas-magas testalkat,meg az izmos test mindig előny,de pl cena sem egy égimeszelő,totál átlag magasságú és mégis...
szóval a testépítés az alap,meg a tökéletes angol.
3/8 anonim válasza:
Egy MMA mennyire hasonlít a pankrációra? Mert felvételi után mennék 1-be itt Miskolcon :).
4/8 anonim válasza:
De azért a mozdulatok egy része (mert az esések nem, azoknál csak tompítani igyekszenek a fájdalmat.) meg van rendezve, tehát kell valamilyen tudás is hogy ha éppen azt kéne tenni hogy Big bootold arcon, akkor ne rugj egy r*hadt nagyot a pofájába, hanem csak nagyon közel az arca előtt. Ha én nézek pankrációt szinte minden Big Boot-ról meg tudom mondani hogy hamis vagy nem :). A legtöbbet általában hamisnak látom. Valamikor visszatekerek (mert felveszem az adást) és megállítom vagy lassan tekerem oda és lehet látni hogy nem pont arcba, hanem szinte miliméterre pontosan előtte rug el egyet :D.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget...ezt az ütök,de megállítom az arcod előtt dolgot nem lehet egyszerű megtanulni...
2011. nov. 17. 20:15
6/8 anonim válasza:
Gondolom tudod hogy a pankráció csak megrendezett nem? :D
7/8 A kérdező kommentje:
Persze hogy tudom....ezt még egy amőba is tudja....:D
De a teljesítmények és a mozdulatok nem egyszerűek...
2011. nov. 18. 07:27
8/8 anonim válasza:
HCW Dojo ami budapesten van Tihanyi Péter is ott tanul vagy tanult ha jól tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!