Hol és milyen harcművészetek vannak Szegeden?
Figyelt kérdés
2011. nov. 13. 18:51
1/8 anonim válasza:
Kempo,2 wing chun kung fu klub,meg 1 real wing tsun irányzat is.Nem szegediként csak ezekről tok..
2/8 anonim válasza:
Bocs az offért,majd még hnap délután írok,csak most nincs rá időm és nem akarom szem elől téveszteni a kérdést.
4/8 anonim válasza:
Neeeeeeeeee!Hol van a válaszom?Írtam vagy 25-öt linkekkel,elküldöm,és nincs itt.Megpróbálom emlékezetből leírni,amit tok:
ITF Tae Kwon Do,Ju Jitsu,Tai Jitsu,Wado-ryu Karate,Goju-ryu Karate,Kyokushin Kai Karate,Hapkido,Kendo,Box,Thai Box,Kick-Box,K1,Krav Maga,Defendo,Wing Tsun Kung Fu(Leung Ting-féle),Shaolin Kung Fu,Capoeira,Judo.
Ennyire emlékszem..........:(
5/8 A kérdező kommentje:
És ezek közül ajánlod valamelyiket?
2011. nov. 23. 18:58
6/8 anonim válasza:
Persze,úgy tudom,h elég élénk a harcművészeti élet Szegeden.Mi a célod vele?Önvédelem?Verseny?Vagy csak mozgás?Kort és nemet is pls.
7/8 A kérdező kommentje:
Önvédelem. Azóta már uténa jártam egy kicsit és gondoltam az Aikido-ra. 15/F
2011. nov. 30. 20:27
8/8 anonim válasza:
Azt inkább ne.Én alapból nem hiszek az Aikidoban meg hát itt M.O.-n elég szarul oktatják,szeged vagy nem szeged.Elmész edzésre,jársz 4 évig,aszed jó vagy,utcán belédkötnek,nem tudsz semmit se csinálni,mert Merlin és Harry Potter tanított az Aikido kamu-varázslásra.Maradj a Kung Fu stílusoknál.Meg a japánok is elég jók(az Aikido is csak nem itthon).Szal amit ajánlok az a Shaolin Kung Fu,Tai Jitsu,Ju Jitsu,Box,Wing Chun Kung Fu,de egyébiránt az összes jó.Esetleg még Tae Kwon Do.Ezzel ha nem is tudod ojan jól megvédeni magad,legalább elijesztésnek jó.3 közül 1et fejbecsűrsz egy 540 rúgással a többi 2 is elvakarja a belét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!