Stanazolol vagy Danabol?
Figyelt kérdés
Melyik a jobb? Melyiknek mi az előnyei és hátrányai?2011. nov. 9. 21:59
1/8 anonim válasza:
szerintem egyik se. lehet bedurransz tőlük de tönkreb*sszák a vesédet, és egy idő után már a farkad sem fog állni. annyit nem ér meg...
2/8 anonim válasza:
Egyik sem, kivéve ha 14 éves vagy és csak mellre meg karra edzel. Akkor mehet együtt a kettő.
4/8 A kérdező kommentje:
azt tervezem hogy egy kreatint be (fehérjével meg aminoval) utána egy stan kúrát be (persze mindvégig amino meg fehérje, és ahogy elfogy még egy kreatint beviszek, és persze mellé eszek rendesen. Ez így milyen lenne?
2011. nov. 9. 22:29
5/8 dirtboy válasza:
A válaszíró 71%-ban hasznos válaszokat ad.
a stanazolol más néven winstrol és nem nem ugyan az a kettő.
a danabol egy erős és ki baszott káros szar, a winstrol-ról meg nem mondok semmit mert még a végén segítek a kérdezőnek,azt meg nem akarok.
6/8 dirtboy válasza:
szar lenne úgy kérdező szar lenne,minek az az amino mond már meg nekem,minek?
7/8 dirtboy válasza:
inkább ezt olvasgasd és ne a koxon járjon az eszed mikor még azt sem tudod mire jó az amino.
8/8 anonim válasza:
HA remdesem ás koncentráltan odafigyelve adagolva szedi ezeket akkor nem lehet belőle baja de NEM javaslatos ezeket hagyd Justin Bieber-re meg a helyesírásmajmokra. Ahogy írtad van abból simán leveszem, hogy elég sokféle kiegészítőre telik neked és az étrended is helyes akkor minek stanazololDunából? Szerintem ezen ráérsz akkor gondolkodni ha már 100-as karod van és 1 percenként eszel 20kg kaját és már mozogni sem tudsz a nagy izomtömegtől és akkor sem fejlődsz. Remélem érted mire gondolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!