Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Amennyiben több ember jön...

Amennyiben több ember jön ellened, vagy sokkal nagyobb banda, mint a tiéd, mit tennél?

Figyelt kérdés
Én elfutottam, mivel csúnyán megverek volna. Ebben a helyzetben ennél nem éreztem jobb megoldást, áttörtem az embereket és ment a sprint. Voltatok már hasonló helyzetben? Ti mit tettetek volna?
2011. szept. 28. 08:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Őőő én elfutnák. Még ilyen helyzetben nem voltam, de elfutnák az biztos. Egyszer meg akartak kergetni, de bringával voltam és elhajtottam onnan.

Egyszer estére unokatestévremnek álltak neki 3-4en. Ő járt karatére és szépen otthagyta mind a hármat. Legalábbis így mesélte nekem és én hiszek neki.

2011. szept. 28. 19:17
 12/14 anonim ***** válasza:

16.27 vok

Ki kell javítanom magam,mégis futottam egyszer,most jutott eszembe.

Közeledett két ember felém,kapucniban,lesunyt fejjel,elég nagydarabok is voltak az ilyesmit azonnal kiszúrom,főleg egy kihalt utcán fura az ilyen.

Kb 5 méterre voltak tőlem és akkor vettem észre a pisztolyaikat,uh azonnal futni kezdtem,akkor indultak meg ők is,de nem lőttek rám,csak az egyiknek sikerült a pisztollyal gerincen vernie,de nem izgatott,futottam tovább,kb 2-300 méter után feladták.

2011. szept. 28. 19:29
 13/14 anonim válasza:

Full Contact válasza:

12:17 ez nagyon szomorú és egyben aggasztó ,

Sajnos,igen az.A "legviccesebb" pedig az volt,hogy a parom egy kisebbsegi jogokert kuzdo,emberjogi cegnel dolgozott,akik mindent megtettek ertuk Brusselben,Hagaban es pont azok tamadtak meg akikert tulorazot nem egyszer :(

Azota nem jogi palyan dolgozik ertheto okokbol.

2011. szept. 29. 10:39
 14/14 anonim ***** válasza:
.
2012. nov. 9. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!