Amennyiben több ember jön ellened, vagy sokkal nagyobb banda, mint a tiéd, mit tennél?
Őőő én elfutnák. Még ilyen helyzetben nem voltam, de elfutnák az biztos. Egyszer meg akartak kergetni, de bringával voltam és elhajtottam onnan.
Egyszer estére unokatestévremnek álltak neki 3-4en. Ő járt karatére és szépen otthagyta mind a hármat. Legalábbis így mesélte nekem és én hiszek neki.
16.27 vok
Ki kell javítanom magam,mégis futottam egyszer,most jutott eszembe.
Közeledett két ember felém,kapucniban,lesunyt fejjel,elég nagydarabok is voltak az ilyesmit azonnal kiszúrom,főleg egy kihalt utcán fura az ilyen.
Kb 5 méterre voltak tőlem és akkor vettem észre a pisztolyaikat,uh azonnal futni kezdtem,akkor indultak meg ők is,de nem lőttek rám,csak az egyiknek sikerült a pisztollyal gerincen vernie,de nem izgatott,futottam tovább,kb 2-300 méter után feladták.
Full Contact válasza:
12:17 ez nagyon szomorú és egyben aggasztó ,
Sajnos,igen az.A "legviccesebb" pedig az volt,hogy a parom egy kisebbsegi jogokert kuzdo,emberjogi cegnel dolgozott,akik mindent megtettek ertuk Brusselben,Hagaban es pont azok tamadtak meg akikert tulorazot nem egyszer :(
Azota nem jogi palyan dolgozik ertheto okokbol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!