Beférnék egy parkouros csapatba (videjó lent)?
http://www.youtube.com/watch?v=xgf_fIaqhaY
csak mer nehezen ismerkedek meg úgy vagyok a parkourosokkal ,mint az emberek legtöbbjével ,túl nagy dumásak nekem meg jó arcoknak akarnak tűnni..
cáfoljatok ha nem így van
17f
02:07
ha arra gondolsz h a parkour és a freeruning tök más akkor értelek és nagyon vicces vagy. de én most a parkournak a "köznyelvi" jelentésére gondoltam vagyis arra hogy mindegy hogy szaltózol is vagy csak futkosol
nem egészen értesz. nem csak a kettő közötti különbségre akartam rávilágítani, hanem hogy a pk-ban benne van, hogy nemszámít, milyen szinten vagy, a legtöbb csapatban szívesen látnak. ugyanis nem csak a trükkökről szól, arról, hogy fú te most tudsz csinálni egy hátraszaltót akkor beférsz a csapatba amúgy meg nem - az egész egy jó szórakozás, haverok együtt lógnak, edzenek, jól érzik magukat.
tudom, hogy sokan nem fogadnának be, de ha belegondolsz, rájössz azokra a dolgokra amiket mondtam.
nem fogadnának be?.. ezzel el akarsz keseríteni v nem értelek?
am értelek .csak az a gondom h a HAVEROK .velük szval .nem érzem túl jól magam. biztos az én hibám nemtom
aha.ehhez valljuk be nagyfokú magabiztosság igényeltetik .másképp hülyének néznek:D
te neked ilyen könnyen megy az ilyen?
de tudom h másképp meg semmit sem érhetek el próbálkozni fogok amíg élek az is biztos
én egyedül szoktam edzeni :D
keress ismerősöket akik szeretnének veled együtt edzeni. úgy sokkal könnyebb. aztán ha vagytok 2-en 3-an máris könnyebb :D tegyél fel vidiket youtube-ra, hogy megismerjen, menj el pk találkozókra. de egyedül is edzhetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!