Harcművészetek vagy Airsoft?
Figyelt kérdés
2011. aug. 30. 10:39
1/8 anonim válasza:
én airsoftot ajánlom. csak megeveszed és otthon annyit lövöldözöl, amennyit akarsz. én is ezt fogom tenni amint összegyűlik egy puskára
2/8 anonim válasza:
Egyértelműen harcművészetek. Az airsoft is jó, de messze van a harcművészetek nyújtotta dolgoktól.
3/8 anonim válasza:
harcművészet? az okosabb emberek már minimum késsel járnak az utcán.
airsoft? drága játék hülye gyerekeknek...
4/8 anonim válasza:
Ez most hogy jött? Mi köze a kettőnek egymáshoz?
5/8 anonim válasza:
Azon mulik, hogy Neked mi tetszik jobban.
Airsofttal vigyazni kell, mert SOK hulye azt hiszi h igazi es feljelentenek stb. Foleg ha zsido vagy cigay, feltik a folosleges parazita eletukat.
Olimpiai bajnok loveszunket is felnyomta a szomszed, mert mert otthon gyakorolni.... -.-
6/8 anonim válasza:
Én a kettőt együtt szeretem. Persze nem egyszerre...:)
7/8 anonim válasza:
11:47!
az okosabb embertől elveszik a kést, és mielőtt ledöfik még fel oktajálják az ánuszába.
képzés nélkül bar.omság fegyverhez nyúlni. és mi ad képzést? a harcművészetek.
8/8 anonim válasza:
Airsoft bu*zis nagyon! És egyáltalán nem menő....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!