Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Monocikli/unicikli/egykerekű...

Monocikli/unicikli/egykerekű mennyiért és hol?

Figyelt kérdés

Saluton! Ubuntu.hu-n a fóromban valaki megosztott egy videót amint monociklizik, nekem azóta nagyon tetszik ez a fajta járgány. Szeretném megatnulni használni, eljárni vele suliba, haverokkal meg ilyenek. Trükköket nem tanulnék vele. Biciklivel szeretek kéz nélkül menni, tudok kanyarodni, mintha fognám a kormányt. Szólav valami olyan kéne amin meg lehet tanulni a monociklizést, árról annyit, hogy 25e-nél ne nagyon legyen több. Kb. 183 cm magas vagyok és 72 kiló.

16/F

2011. aug. 27. 00:32
 1/5 A kérdező kommentje:
Ja, azt elfelejtettem, hogy ha lehet akkor Fejér megyében. Vagy netről. És előre is köszi.
2011. aug. 27. 00:36
 2/5 anonim ***** válasza:
2011. aug. 27. 14:02
 3/5 A kérdező kommentje:
Ezt az oldalt én is ismerem. Nem ártana, ha tudnám azt is, hogy hány colos kell nekem. És jobban örülnék, ha nem netről kéne megvenni, bár az se baj.
2011. aug. 27. 15:17
 4/5 anonim válasza:
vatera ;) :D
2012. jan. 3. 18:14
 5/5 anonim válasza:

A barátnőmnek ilyene van... :)

Nagyon jól lehet vele menni

[link]

Ha használtan veszed akkor olcsóbb :)

2012. júl. 24. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!