Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Szerintetek az mennyire jó,...

Szerintetek az mennyire jó, hogyha netről, filmből, tvből tanulok meg ütési, rúgási módszereket?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy már egy jó ideje nézek ilyen "harcos" filmeket, mint pl. Bunyó, Sose hátrálj meg, Vitathatatlan 2-3, Ong Bak, ezekből és még innét is szoktam tanulni ilyen ütő, rúgó stb. technikákat: [link]

Szerintetek, ha továbbra is ezt csinálom, az jó, vagy menjek el valami küzdősport/harcművészeti edzésre( Oda azért nem akarok, mert amit ott tanítanak a legtöbb helyen ez a " rálépéssel lendületből ütés" ez utcán semmit se ér. Volt olyan, hogy egyszer egy gyerekkel összebalhéztam és volt egy kis verekedésünk, de nem volt komoly, de a gyerek látta, hogy tudok bunyózni és onnantól már békén hagyott és akkor is a netről és a filmekből tanult módszereimnek köszönhettem ezt.

Egy dolog még: Nem értem, hogy miért mondják sokan azt, hogy " netről, tvből ilyen helyekről nem lehet ezeket megtanulni" szerintem akkor ezt a thai-boxos videót se rakták volna fel, ha egy bizonyos szintig nem lehetne megtanulni.

A válaszotokat kérlek indokoljátok is meg. Köszönöm

2011. aug. 20. 16:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

ezt én is meg akarom tanulni!

Lovag, ha 46x megnézem napjába ezt a videjót, szerinted 3 nap alatt megtanulhatom?

és mennyit fogyhatok vele?

2011. szept. 4. 13:41
 12/13 anonim ***** válasza:

Azt hiszem 3 nap elég abban az esetben ha kényelmes a szék. A legfontosabb, hogy kényelmes legyen a szék ez a kulcsa mindennek.

Egy ismerősöm 1 hét alatt 5 kilót fogyott vele, de utána felkelt a gép elől és elment enni nem volt elég akaratereje.

2011. szept. 4. 14:16
 13/13 anonim ***** válasza:

A kérdező kommentje:

"neutronlovag!

Hogyha azok a muay thai technikák azoknak vannak, akik űzik a sportot, akkor azok edzésen csinálják nem?--> De, és azért rakták fel őket a netre, hogy akinek nincs pénze vagy túl messze van a helytől, ahova el lehetne járni edzésre, az is meg tudja a netről tanulni, NEM? ( folyton okoskodsz :-D )"

Már bocsi ,de ezt gyorsan felejtsd el. Ez hülyeség. Az edző az aki megtanít tégedverekedni. És az edzőtársaid. Yúútúbról nem fogsz verekedni tanulni. Ha az ember valamit komolyan vesz az szánjon rá pénzt ne cigire meg piára költse. És ne álltassátok már magatokat azzal ,hogy íyg megtutto ktanulni bunyózni. Nézzetek magatokba aztán rájöttök ,hogy igazunk van. Egyetlen versenyzőt mondj nekem aki videókból tanult meg bunyózni.

2011. dec. 1. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!