Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Máday Norbert tényleg ennyire...

Máday Norbert tényleg ennyire jó kung-fus?

Figyelt kérdés
Érdemes nála tanulni vagy csak nagy a reklám értéke? Csak azért kérdezem, mert mondták azt sokan, hogy pénzlehúzás amit ő csinál. Viszont azt is mondták, hogy ő tud a legjobban wing tsunozni.

2011. aug. 2. 08:56
 1/6 escrogar ***** válasza:

Sokat jártam, és eléggé beleláttam, leírom, mit tapasztaltam:

Máday az egyik legjobb WT-s a Földön, de nagyon ráment a pénzlehúzás-vonalra. Edzőtől is függ persze, hogy mit és mennyire ad át. A lényeg, hogy jópár évvel ezelőtt, mikor az első generációját úgymond tökéletesre kinevelte, azok a lehúzós hozzáállása miatt leléptek, átmentek Wing Chunba, és neki nagyon gyorsan ki kellett nevelnie újakat. Ezért van az, hogy elvétve találni manapság profi edzőt.

Próbálj olyan helyet keresni, ahol van bunyózás, nem pedig csak formagyakorlat meg páros gyakorlat. A rendszer maga meg marhajó, nálam TOP3-ban van.

2011. aug. 2. 09:01
 2/6 A kérdező kommentje:
És Máday edzésén is van bunyó rendesen?
2011. aug. 2. 09:34
 3/6 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem menj boxedzésre. Ha rámhalgatsz elmész egy kettőre kipróbálni:) nekem sokkal jobban bevált a sok keleti harcművészet után
2011. aug. 13. 02:32
 4/6 anonim ***** válasza:
70%

aaaa de Utolso, a WT inkabb onvedelem, mint harcmuveszet, nem?

es boxon nem gyakoroltatok olni, nem hianyzik?

2011. aug. 14. 15:53
 5/6 dementoricus ***** válasza:

ki az a Máday....?

Kérdezte Csuck Norris.

2011. dec. 16. 15:58
 6/6 anonim ***** válasza:
Nagyon ügys kungfus, de egy nagyon öntelt, arrogáns, tiszteletlen ember, és mindene a pénz. A tanítványai között vannak nagyon jó emberek, akik nem másolják le őt mindenben.
2012. ápr. 26. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!