Deszkások! Ti mennyi ideje deszkáztok, és milyen
trükköket tudtok?
Figyelt kérdés
én picit több mint öt hónapja deszkázok és megy az ollie, fakie ollie, switch ollie, nollie, és a fakie shove it-ok, de sajna csúszásokat nem tudok gyakorolni mert nincs korlát/padka a közelben. ti mióta nyomjátok, és mik mennek? kort írjatok 14/F
2011. júl. 24. 22:19
1/9 A kérdező kommentje:
ja és megy a fakie 180 ollie is (bs half cab) : D
2011. júl. 24. 22:49
2/9 anonim válasza:
én 1 éve deszkázok, de még csak az ollie megy mert nincs rá sok időm 13/l
2011. júl. 25. 15:19
3/9 anonim válasza:
én 4 és fél éve deszkázok és kihagytam kb 2 évet, igazából csak hobbi szinten gyakorlok és gyakoroltamnem mentem rá nagyon a stílusra meg a lépcsőkre. kick flipet mindenirányba tudom kivéve swich és duplába is meg egyszer sikerült a tripla, 360 flip, hard flip, presure flip fakie be is, a hell flip trükköket nagyon szeretem azokból megy az inward hell a varial hell, bs hell, fs hell, halfcab hell. Igazából még van nagyon sok trükk amiket rutin ból tanultam meg
2011. júl. 26. 23:21
4/9 anonim válasza:
ja és mi korlátot hegeszteni szuktunk vas csövekből meg box okat is mi rakjuk össze mer nincsen park fuck yeaaaaa
16/f
2011. júl. 26. 23:23
5/9 A kérdező kommentje:
akkor már elég jó vagy! : D de az nem hell hanem heelflip (ejtsd: hílflipp)
2011. júl. 27. 13:41
6/9 anonim válasza:
tudom de ne akartam kiírni annyiszor
2011. júl. 28. 14:16
7/9 anonim válasza:
Én is csak hobbi szinten deszkázok majdnem 1 éve de csak kickflipp, ollie, nolli, nolli flip és vagy 4-5X sikerült a dupla flipp , de csak hejbe. És 14/F
2011. júl. 28. 16:10
8/9 anonim válasza:
én nem nagyon deszkáztam sose. csak amikor haver kint volt akkor "Hangszer csere" én a deszkábal ő a bmx el azt annyiból megy a ollie meg a kick flip. megy a dupla meg a tripla kirúgása de ráérkezni az szerencse nagy szerencse nekem:D:D
olyat is adtam már be h kipörgetem 1,5 flipbe és az oldalára érkezed a nevét nemtom bocsi, azt rájöttem h akár kimehet a bokám is:DXDD
deee a korlátot azt csináltuk kell hozzá kb 2m négyzet alakú zárt szelvény és 1 kb lehetőleg 2-4m es rúd szelvény.
2m négyzet alakút 4 fele vágod abból lesz a lába és arra megy rá a rúd és kész is:D
mi viasszal kentük h jól csússzon de én igazából sose mertem kipróbálni:D
de lehet énis elkezdek deszkázni, mer van csak lusta vok hozzá
2011. júl. 29. 02:16
9/9 anonim válasza:
Én kb. 1 éve tolom.megy a kickflip,heelflip,varial kick,kickflip sexchange,ezek mind fakie-be is,nollie bs bigspin,nollie bs 360,fs board slide(ezek a jobb trükkjeim).360 flipet gyakorlom
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!