Miért mondják azok, hogy gáz a fingerboardozás, akik azt sem tudják mi az?
a deszkázás abszolút remek dolog,én is csináltam...de ebben a segítségedet szeretném kérni...elmondanád,hogy mit érzel,amikor fingerboardozol? miért csinálod? mi a cél? nehéz? sok idő kell,amíg összejön egy-egy trükk? tudok róla,láttam már,semmi bajom vele,de nagyon kíváncsi vagyok,hogy mi a jó benne. Segítenél,hogy átérezzem?
20/L
Semmi bajom alapvetően fingerboardozással. DE!
Rengeteg tohonya hülyegyerek kezeli úgy, mintha ez egy sport volna. Én leszarom, hogy te mivel b.szod el az idődet, de én erre csak mint egy gyerekhobbira tekintek. Én is kisauóztam, legóztam, puzzleztam, mégsem vettem fel videóra, és nem menőztem vele. Kábé annyira sport, mint a kártyatrükkök.
de igen is sport rengeteg magyar tehetség van pl: JÁrdi Dániel és versenyeket is rendeznek a budapesti mammut áruházban és értékes ajándékokat kapnak.
a fingerbike,finger scooter és a többi finger az tényleg nem sport csak gyerek játék és több órába telik ég megtanulsz egy trükköt. itt van a bizonyíték. http://www.youtube.com/watch?v=qm1mMIx-CrQ&feature=related meg ez [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!