Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Edzés után? Mi bajom lenne ha...

Edzés után? Mi bajom lenne ha ez sok lenne?

Figyelt kérdés

75kg vagyok és edzés után sok lenne a 80-100g fehérje és 150-200g ch?

mi bajom lenne ha ez sok lenne?

2011. júl. 7. 20:19
1 2
 1/15 Zakathol ***** válasza:

Lerohadna az agyad...a kérdés az hogy mi a francnak innál annyit?

Az egyébként hogy mi bajod lenne sokban függ attól, hogy pl milyen ch az a ch ami a turmixban van. Cukorból elég nagy ökörség annyit meginni, lassú felszívódású ch-t meg tök fölösleges az edzés utáni turmixba rakni. Lassítanád fele a fehérje átjutását a gyomron...

2011. júl. 7. 21:10
 2/15 anonim ***** válasza:
cukorbeteg lennél...azt hiszem...
2011. júl. 7. 21:28
 3/15 anonim ***** válasza:
egyszerre fel sem tud annyi fehérjét dolgozni a szervezet ... ilyen hülyeséget kitalálni áááhh. benyelsz 30gramm fehérjés turmixot meg v 100 gramm tömegnövelőt(v amiben van a ch) és kész...
2011. júl. 7. 21:31
 4/15 A kérdező kommentje:
100g ch és 60-80g fehérje már jó lenne?
2011. júl. 7. 21:35
 5/15 anonim ***** válasza:

Próbáld ki, hogy már 50 g szőlőcukor hogy bele tud kötni az ember gyomrába. Mindjárt nem lenne kedved a 200-hoz. :D

A 100 g ch már nem rossz, de ha szőlőcukorból viszed be az elég szar érzés lesz. :D

2011. júl. 7. 22:24
 6/15 anonim ***** válasza:

szőlőcukorból 0.5 gram testsúlykg-ként. ez optimál

am meg mit jelent az h beleköt ?:D

2011. júl. 7. 22:32
 7/15 anonim ***** válasza:
hát olyan érzés, mintha én lennék a farkas, akinek belevarrták a hasába a követ. Hihetetlenül eltelít, és szar lesz tőle a gyomrom.
2011. júl. 7. 23:15
 8/15 anonim ***** válasza:
értem. és ez mitől van, illetve hogy lehet kivédeni? azon kívül h átállok a vitargóra
2011. júl. 7. 23:21
 9/15 anonim ***** válasza:

de utáltam én is a dextrózt!!! ezeket váltogatom:

[link]

most az olimp van....király.

2011. júl. 8. 05:58
 10/15 Zakathol ***** válasza:

Nekem semmi bajom nincs a dextróztól (még 60g-tól sem). 10perc alatt már nem is érzem hogy lenyomtam a turmixot.

De ha nagyon nem megy akkor miért nem próbáljátok meg a maltodextrint? Állítólag van akinek az könnyebben emésztődik mint a szőlőcukor.

Ha nem muszály, a franc vesz többezerért szénhidrátot...

2011. júl. 8. 07:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!