Mi a legjobb utcára?
Figyelt kérdés
Művészetre vagy sportra gondolok.2011. jún. 21. 19:32
2/9 A kérdező kommentje:
Verekedésre gondoltam :D:D:DD:. De azért köszi a válaszodat:)
2011. jún. 21. 19:36
3/9 TOMAtm válasza:
boxer legyen nálad,akkor nem kell technika csak találd el.
4/9 anonim válasza:
Akkor már vipera, mindkettő fegyvernek minősül, legalább olyan legyen amivel nem adsz esélyt egy késsel szemben, és ne vegyék ki a kezedből mert az gáz.
5/9 A kérdező kommentje:
Igaz igaz kinta piacon lehet is venni.És a spray?
2011. jún. 21. 19:44
6/9 anonim válasza:
Azt is lehet venni, 20ml-esnél (vagy 15?) nagyobbat ne vegyél, mert ha jól tudom Magyarországon annyi a magadnál tartható (de ha boltba veszed és nem piacon, akkor ott biztos olyat árulnak), pl egy pajzs 5000-t tarthatsz magadnál legálisan, de én a 40ml-es NATO-t ajánlom ha nem félsz a lebukástól.. én orczy piacon vettem ilyet.
7/9 A kérdező kommentje:
És hatásos volt?
2011. jún. 21. 20:07
8/9 anonim válasza:
3 év ökölvívás + szabadfogású birkózás egyszerre a kettő. Ez arra tökéletes ha verekedni akarsz, egy fegyvertelen ember ellen. Ha fegyveres a támadó akkor futás, vagy ha van nálad sokkoló, boxer, vipera, vagy gázriasztópisztoly, akkor védekezz azzal.
De ha nagyon brutális önvédelmet akarsz, akkor a késnél nincs hatékonyabb. Veszel valami jó kis katonai kést, eljársz Kobudo és Kali edzésekre 5 évig, aztán jó is lesz.
Ha a kést mesterien használod, annál jobb nincs.
9/9 anonim válasza:
ha kés ellen is készülni akarsz akkor utcára önvédelmet tanulj ne harcművészetet...harcművészetből vérprofinak kell lenned ha utcán kés esetleg pisztoly ellen akarod használni...önvédelmek mit oktatnak az országba...Systema (orosz katonai) Defendo (angol katonai, európai szintű rendőrségi és világszintű biztonsági őri) Krav-Maga (izraeli katonai) Systemát nem biztos hogy találsz de krav maga szinte mindenhol van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!