Body1 kérdése:
Hány órakkor a legjobb edzeni?
Figyelt kérdés
A test épitésre gondolok!Dél után 6-kor szoktam edzeni.Ez igy jó?2011. jún. 16. 07:56
1/6 anonim válasza:
Cél kérdése. Tömegnövelésnél nekem a du. 4-5 óra ami bevált, de ha nagy súlyokkal akarsz dolgozni akkor az este 9-10 a legjobb.
2/6 bix válasza:
teljesen. egyébként meg az edzés kb 30%. a maradék hogy hogy étkezel. edzőtárs 2 évig reggel 7 re ment terembe, és semmi baja nem volt, nőtt mint a gomba.
3/6 anonim válasza:
Személyfüggő, akkor csináld amikor szeretnéd, illetve amikor van időd. Figyelj a tápanyagbevitelre!
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!!
2011. jún. 16. 09:30
5/6 anonim válasza:
Én délután 3-ra járok edzeni, de volt időszak, amikor reggel 6-ra mentem le a terembe, szerintem nem oszt, ugyanúgy fejlődtem! csak ha reggel kifárasztottam magam, általában a nap hátralevő részében élőhalott voltam..
6/6 anonim válasza:
1. vagyok Ténylegesen annyi a különbség amit magamon vettem észre, hogy reggel sokkal kisebb súlyokkal tudok dolgozni és hamarabb kimerülök. Szóval kemény edzéseket este lehet tartani, de utána szar kajálni és csúszik a regeneráció...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!