Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Ez jó bmx? Barátok, saját...

Ez jó bmx? Barátok, saját vélemények?

Figyelt kérdés

akinek van vagy barátja mondott-e róla vmit. wethepeople(wtp) arcade 2010

[link]

??

[link]

2011. jún. 14. 22:55
 1/5 anonim ***** válasza:
Jó bizony én sokáig ilyet akartam, és még az ára is jó :) steetre tökéletes
2011. jún. 16. 16:25
 2/5 A kérdező kommentje:
köszi.és a justice az jobb?
2011. jún. 17. 00:00
 3/5 anonim válasza:
mennyibe kerül ez a bmx ?
2011. jún. 17. 18:59
 4/5 anonim ***** válasza:

sokan dicsérik, csak nagyon drága is. kezdésnek nem ajánlom, inkább egy olcsóbb, akár használt jó állapotút.

de ez olyan hogy ki mire veszi, mert utcára figurázgatni biztos jó, de például salakra nagyon előnytelen a kicsi fogastárcsa meg a gyenge(legalább is vékony) hátsó merevítők.

meg függ az anyag minőségétől is, a gyártási állapottól (arra vigyázz hogy már előtte ne legyen deformált!)

2011. jún. 17. 20:21
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi.amúgy 85.000:9 de már a zöldest akarom venni a wethepeople justice 2010 ez 90.00 ha jól tudom.amúgy igen kezdésnek venném.de ha veszek egy gyengébb használtat.utána egy ilyen jót az drága nem vagyok én gazdag.azzal úgyis könyneb megtanulni a trükköket streetre.és köszi
2011. jún. 17. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!