Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Szerintetek mennyire "valós"...

Szerintetek mennyire "valós" sport a TNA?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=xR_d8SvGu5w&feature=related

Mert pl. szerintem ezek a rúgások után nincs ember, aki túlélné. Igazából színészkedés ez, nem?

Amúgy tetszik nagyon ;D

2011. jún. 3. 19:32
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Nem a sorrend miatt nem valós, hanem azért, mert pankráció. Sérülések persze néha előfordulnak, de ez ugyanígy igaz a WWE-re. Az meg hogy meghalt benne valaki, a legnagyobb baromság. [link]

[link]

Olvasgass!!

2011. jún. 11. 12:04
 12/19 anonim ***** válasza:

lehet total nonstop action wrestlingben nem haltak meg, de ankrációban sok nyaksérülés volt (van), némelyike halálos. nem tudom mit kéne olvasgatni erről, leírják hogy nem, nincs? :D

keress videót pankrátor balesetekről, és a hozzá kapcsolódó sérülésekről. mókás dolog. én valami "top 10" balesetet láttam, egyre írták hogy az illető meghalt.

mégsem akkora baromság amit írtam. és sérülésektől elvonatkoztatva is komoly akrobatikus elemeket láthatsz benne, az sem kamu.

2011. jún. 11. 12:36
 13/19 anonim ***** válasza:
A pankráció igazából fake, annak ellenére, hogy néha súlyosabb sérülések is előfordulnak. Pl. Stone Cold és Edge is sérülések miatt vonultak vissza. Vannak igazi dolgok is benne, pl amikor leesnek létráról vagy pl a top rope suplexek, mondjuk ez: http://www.youtube.com/watch?v=xz7sh5E5fFE nyilván nem lehet fake, (ebben viszont az meg volt tervezve, hogy a ring összeomlik), de amikor verekednek, akkor nem, vagy csak alig érnek egymáshoz, akkor is, ha tárgyakkal csinálják ezt. John Cena vs The Miz Over the Limit meccs is pont ilyen volt. Cenát 20 percig verték székekkel, botokkal stb, aztán a végén hirtelen feltámadt és egyből megnyerte a meccset. Ezt mivel tudnád magyarázni?
2011. jún. 11. 14:09
 14/19 anonim ***** válasza:

?

erről szól ez a sport :) egy harcnak 10 másodperc alatt vége lenne :D még egy box meccset is befejeznek ~10 perc alatt vagy hamarább :)

azt senki nem mondta hogy ki akarják ütni egymást.

2011. jún. 11. 14:33
 15/19 anonim ***** válasza:
Én is pont ezt próbáltam elmagyarázni.
2011. jún. 11. 15:53
 16/19 A kérdező kommentje:
ez jó amikor összeomlik a ring :D
2011. jún. 11. 17:00
 17/19 anonim ***** válasza:
de a kérdés az volt hogy mennyire valós sport. hát az egyik legkeményebb sport, hogy ne lenne valós ilyen értelemben?
2011. jún. 11. 18:15
 18/19 A kérdező kommentje:
igazából azt nem értem, hogy egyszer véresre verik 4en egy másik ember fejét székkel, fojtogatják egymást dróttal, aztán meg "látszat" ütéseket adnak egymásnak. Egy picit ez a fura benne. bár lehet hogy néha bekattannak :D
2011. jún. 11. 18:28
 19/19 anonim ***** válasza:
a székkel szétverés nem sokkal lazább mint az a látszat ütés. akkor is megüti (szerintem) csak éppen lazán, meg ahhoz képest nagyot bemozdulnak.
2011. jún. 11. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!