Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Hogyan tudnék elkezdeni...

Hogyan tudnék elkezdeni Drift-elni? Mi kell hozzá?

Figyelt kérdés
Természetesen edzés (esetleg verseny) szinten, nem úgy hogy részegen csúszkálok a decemberi jégen :D
2011. máj. 29. 09:45
 1/7 anonim ***** válasza:
70%
Nézd meg a Halálos Iramban 3-at:))
2011. máj. 29. 10:28
 2/7 Tenebrae válasza:
56%

először érzék.

aztán pálya.

aztán kocsi.

aztán k**va sok gumi.

de szerezz magad mellé valaki aki ért hozzá. :D

2011. máj. 29. 13:00
 3/7 Tenebrae válasza:
valakit. ne haragudj.
2011. máj. 29. 13:01
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszi a választ.

Nincs esetleg valamilyen sportegyesület, ahol ezt oktatják, vagy ilyesmi?

2011. máj. 29. 18:04
 5/7 anonim válasza:
56%

[link]

remélem tudtam segíteni

2011. jún. 2. 21:07
 6/7 anonim válasza:
Hát először kocsi kell hozzá pl egy Kockalada ;) Sztem autószimulátorokkal kezd a dolgot azok nagyából közel állnak a valósághoz. Olvass utánna sokat neten, de a legfontosabb a gyakorlás! Sztem valami eldugott helyen simán lehet gyakorolni az ilyen dolgokat.
2011. jún. 2. 22:08
 7/7 anonim ***** válasza:
53%

[link]

kell jó sok tőke

autószimulátorból LIVE FOR SPEED-et ajánlom vedd meg vagy használd törtön :) www.lfs.net

ehez ajánlatos egy minimum g25 és egy kéziféket kell csinálnod joy-ból kb 40k de már csak használtba találsz újan már csak G27et az is jó csak drága de már írtam, hogy kell tőke :) LFS-be gyakorolj én is ott lettem pro drifter de én csak játékban xd meg én Logitech MOMO-val :D de mindenféle képpen g27 mert 900°-os és neked minimum 720-kell

egyébként nem fontos szimulátorban gyakorolni semmi köze a valósághoz mert lehet hogy ott világbajnok időket mész de beülsz egy kocsiba és alig mernél menni előszőr :) hiába vagy jó szimulátorban, amúgy van egy kicsi értelme de nem sok ezt ne feledd, hogy attól nem leszel jó drifter, hogy a szimulátorban az vagy.

aztán vegyél kocsit majd (nissan 200/240sx, Toyota corolla ae86/BMW e30 vagy e30/36 combó Nissan silvia s13/14/15

Kocka ladát nem ajánlom driftelni :) pereckormányos és nehéz és gyenge, minimum 160HP kell hogy rendesn tudj driftelni ha az alatt vagy maradj az esőnél és a jégnél :) aztán ha megvan kocsi vehetsz bele egy motort felfüggesztést megváltoztatod kerékdőlést stb... ezekhez utána tudsz olvasni nem írok regényt :) remélem segitettem

2011. jún. 3. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!