Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Mit kell megtanulni ahoz hogy...

Mit kell megtanulni ahoz hogy nindzsa legyek?

Figyelt kérdés
2011. máj. 26. 01:26
 1/7 anonim ***** válasza:
A Kung Fu Pandában benne van.
2011. máj. 26. 03:43
 2/7 anonim válasza:
Úgy tudom sokféle technikát, támadásra+védekezésre.Meg kell tanulni, h tudsz BÁRMIT fegyverként használni. Nyilván van még 1 csomó dolog, de nem vagyok instruktor csak olvastam róla. Ja, fizikailag nagyon ott kell lenni hozzá, ne tévesszen meg h azt hidd csak a gyorsaság, ügyesség számít kell az erő is. 2 erőt,kitartást javító gyakorlat, amit én is alkalmazok: lógás húzódzkodóról a lehető leghosszabb ideig, meg a lóállás lábra szintén ameddig megy.
2011. máj. 26. 05:42
 3/7 anonim ***** válasza:

Ninjutsu nevű harcművészetet kell tanulnod, csak hát Magyarországon a ninjutsu egy kalap sz@r, a capoeira-s táncoslányok nagyobb biztonságban vannak, az utcán.

Mivel a ninjutsu főként a fegyveres harcra gyúr, először az alapok elsajátítására a Kali-t vagy a Kobudo-t ajánlom. Pusztakezes része az leginkább a ju-jitsu technikákból vannak (bár lehet, hogy valamennyire tévedek), ezért ajánlanám azt, mellette pedig fuss és ugrálj sokat, szertorna alapismeretek sem ártanak.

Hát barátom kitartást, de szerintem ne legyél ninja, túl sok Naruto-t nézel.

2011. máj. 26. 07:47
 4/7 anonim ***** válasza:
Ok, először kezdjük ott, hogy ninják nem léteznek. Legalábbis nem abban a formában, ahogy gondoljuk. A ninják valójában nem japán véres csatáiban, hanem a XVII. századi színdarabokban és regényekben bukkant fel. És a legtöbb ninjutsu iskoláról kiderült, hogy tulajdonképpen csak néhány különleges elemet tartalmazó szamuráj-ryu (harci iskola). A tai-jutsu anyaga nem más mint szamuráj ju jitsu egy kis akrobatikával fűszerezve. A fegyveres része pedig az okinavai kobudo-ból, a kenjutsu-ból, kusari jutsu-ból (a kusari gama és a shuriken is eredetileg szamuráj fegyver volt!) és egyéb kobudo iskolákból táplálkozik. De vajon mit kerestek vajon a ninják okinawán a polgárháborúk idején? Ha mégis ninja akarsz lenni, akkor tanulj ninjutsu-t és parkour-t.
2011. máj. 27. 07:31
 5/7 anonim ***** válasza:

meg lovaglást orvoslást méregkeverést politikát.. őő sokminden ahogy én tudom.

kémkedés - árnyékklón

villámgyors helyváltoztatás - sintenshin no jutsu (valahogy így van nem? :)

én is sok narutót nézek, már ha épp van némi időm.. :)

szóval a fentebbi dolgokat kéne tudni (klón jutsu nélkül..) hogy hasonló tudásbázisod legyen mint egy régen hasonló képzésben részesültnek.

2011. máj. 28. 10:21
 6/7 anonim ***** válasza:
nezd meg a narutot :)
2011. máj. 30. 18:02
 7/7 anonim ***** válasza:
előző ott a pont!
2011. máj. 30. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!