Ez így nem lesz rossz? :S
Sziasztok!
Alapvetően elkövettem egy (sokak szerint) elég nagy hibát. 1,5 éve edzek rendszeresen heti három alkalommal és edzés után mindig csak a 40-50g fehérjét ittam meg, semmi szénhidrátot nem fogyasztottam hozzá. Most kezdeném el edzés után fehérjével keverve az 50g dextrózt (szőlőcukrot) is, mert állítólag így nagyobb - jobb izomnövekedést érhetnék el. Egyrészt szeretném kikérni erről a véleményeteket, másrészt az lenne a kérdésem (elsősorban ezért tettem fel az egész kérdést), hogy nagy probléma -e, hogy este 7-8 körül tudok csak edzeni, tehát ilyenkor fogyasztanám el a turmix mellé a szőlőcukrot is edzés után, úgy kb. 20:30 körül?! Kb. 2 éve nem fogyasztok semmilyen cukrot, szóval remélem nem nagyon fogok elhízni ettől :S
Még "soványka" vagyok, 70 kg, szóval fehérjéből 70*2g -ot fogyasztok, szénhidrátból (rizs/durumtészta/vagy zabpehely) szintén 70*2g -ot és a szénhidrátokat leginkább du. 1-ig fogyasztom el, utána zöldség-gyümölcs-hús ezerrel, és este edzés után menne a fehérjeturmix + szőlőcukor (50g).
ez így jó ?:S
Elég sokat fejlődtem egyébként 1,5 alatt, szóval összességében én elégedett vagyok, nem tűnt fel a szőlőcukor (edzés utáni szénhidrát) hiánya, de nyilván nem szeretnék itt megállni és a kérdést azért tettem fel, mert szeretnék tovább fejlődni és nem szeretnék újra elhízott disznó lenni, mint régen, azaz nem szeretném elrontani azt amiért már eddig is elég sokat dolgoztam. :)
köszi mindent!
#Gab
mark86
mindegyik émelyítő a dextróz miatt!én már okádok tőle! :)
.. :D Akkor nem is várok semmi jót. :)) Mindegy, a lényeg az eredmény! Ha az nem marad el, akkor akár okádni is fogok. :DD :)
Köszi az infókat, nagyon hasznosak voltak. Kíváncsi leszek a dextróztól változik -e valami majd.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!