Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Így érdemes elkezdeni Kempozni?

Így érdemes elkezdeni Kempozni?

Figyelt kérdés

186cm 65.5kg vagyok, azért érdekelne hogy érdemes-e elkezdenem így Kempozni mert ha jól tudom akkor a Kemposok általában nagyobb darab emberkék. Viszont nagyon szeretném űzni ezt a sportot, csak attól félek hogy így egy nagydarab embert sem tudok majd legyőzni. Vagy igazából nem minden a test méret?

Előre is köszi a válaszokat! :)

2011. máj. 14. 20:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Hátööö... Én nem kempozom, de ismerek kempo-st, nem nagydarab, sőt. Izmos nagyon, de gondolom itt is inkább a technika és nem a testméret dominál.
2011. máj. 14. 21:45
 2/4 anonim ***** válasza:

Mindent érdemes elkezdeni...ha úgy gondolod,hogy ezt szeretnéd csinálni,és tetszik,próbáld ki.Utána már el tudod dönteni,hogy folytatni akarod-e vagy nem.

A 185 cm magasság meg jó,ahhoz még hízhatsz,izmosodhatsz.

Nem a súlyod,méreted miatt lesz jó bunyós belőled.

Sok sikert;)

2011. máj. 14. 22:56
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi, jöhet még vélemény!:D
2011. máj. 16. 19:56
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia. Szerintem semmi koze a sulyodnak ahhoz, hogy el merd kezdeni. Minden sportban vannak kulonbozo alkatu emberek. Ha megnezed egy sulycsoporton belul is van hatalmas kulonbseg az emberek kozott, van aki alacsony tomzsi, van aki magas vekony. Minegyiknek megvan az elonye es hatranya is. Az en kempo edzom egy nagyon sovany srac volt de borzaszto technikas.

Amugy meg a kempo amator sport ami nagyon jo alapot ad barmilyen esetleges tovabbi profi kuzdosporthoz, mert van benne minden ami kell, allo kuzdelem, foldharc, onvedelem.

Kezdd csak el!!!

2011. máj. 17. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!