Látta már valaki a Van Helsing 2-t?
Figyelt kérdés
Nekem nagyon tetszik az 1. rész, hol tudom megnézni a 2-t? mer előzetes az van videó..segítsetek!2011. máj. 7. 20:55
1/7 anonim válasza:
ez nem ide tartozik ebbe a kategóriába!!
2/7 anonim válasza:
Tudtommal nem készült 2. része.
Szerintem keverheted a Solomon Kane filmmel,de az nem folytatás,mert róla mintázták a filmbéli Helsing karakterét.
Tehát a Solomon az igazi.
Megnézni megtudod bármelyik online mozi oldalon.
3/7 A kérdező kommentje:
elnézést a kategóriáért, azt nem figyeltem...
amúgy ezt a videót néztem: http://www.youtube.com/watch?v=EwJNn8GwdXc
akkor ez az a salomon kane????
2011. máj. 8. 13:50
4/7 anonim válasza:
Igen,ez a Solomon.
1 éve fönt van online mindenhol.
5/7 A kérdező kommentje:
óóó...köszike, nagyon jó film, már meg is néztem online. és azt nem is tudjátok hogy hol tudom NORMÁLISAN letölteni, mert valami két helyről is próbáltam letölteni, töltötte fél napon keresztül, és semmit nem nyit meg..nekem olyan kéne, amit utána megtalálok a gépen is, meg a telómra akarom rárakni, mert átkonvertálja, a memókártyára meg ráfér..amúgy köszi mindent!!!
2011. máj. 9. 18:51
7/7 A kérdező kommentje:
tényleg? tudnád linkelni?
2012. nov. 22. 17:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!