Melyik csokiban van a legtöbb cucc?
Figyelt kérdés
fehérje,szénhidrát,kalória,zsír ilyenek.2011. ápr. 29. 22:31
2/9 clint válasza:
mindenben, az étcsokiban kevesebb...
3/9 anonim válasza:
szerintem (maga a kakaó amúgy elég jó fehérjetartalma miatt) az étcsokinak jó a fehérjetartalma, szóval magasabb mint a "hígítottabb" verziókban.
Ch zsírt nem vágom. de aki nem az egészsége miatt eszik csokit annak tökmindegy..
4/9 A kérdező kommentje:
Edzés utáni pótlásra akarom szedni. :)
2011. ápr. 30. 10:50
5/9 anonim válasza:
Hatalmas hülyeség . Elég tápanyagtartalma nincs , viszonylag drága , és a cukor sem a legjobb szénhidrát ... ötletnek nem volt rossz , de én hagynám .
6/9 anonim válasza:
napi néhány gramm (mondjuk 10) minőségi étcsokoládéval értékes flavonoidokat, antioxidánsokat juttatsz a szervezetednek, és ennyi. energiát, tápanyagokat nem így pótlunk :)
7/9 A kérdező kommentje:
De hát az a baj, hogy most ilyen tömegnövelőre,fehérje protein-re sajnos nincs pénzem, a szénhidrát még menne mondjuk szölő cukorból de a fehérjét már nem tudom ezért gondoltam a csokit.
2011. ápr. 30. 22:04
8/9 anonim válasza:
Hosszú távon a fehérje olcsóbb a csokinál . Nézz utána a Power Protein-nek ;)
9/9 anonim válasza:
...
én meg repülni akarok, és a csoki olcsóbb mint egy repülő..
meg egy jogsi hozzá..
szénhidrátforrásnak egyél zabpelyhet meg rizst, fehérjének meg első körben húst egy kis hússal, meg csirkemellel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!