Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Szeretnék venni egy 6kg-os...

Szeretnék venni egy 6kg-os Cytogen Whey Pro-t, mivel ár/érték arányban egyik legjobb fehérjének tartják, és tényleg jó árban van. Hogyan szedjem?

Figyelt kérdés
Én úgy gondoltam,hogy reggel zabbal, edzés után dextrózzal, este túró kíséretével! Jó ez így, vagy változtassak valamin? (tudom hogy edzés utánra jobb lenne VitarGo-val keverni, de sajna a keret ennyit enged)
2011. ápr. 21. 22:07
 1/4 anonim ***** válasza:

GreenTea

Jó lesz a szedése, de azért kell mellé az étrend! Gondolom az megvan. A dextróz bőven jó edzés után, a vitargo tényleg nagyon drága.

2011. ápr. 21. 22:14
 2/4 anonim ***** válasza:
amit leírtál az teljesen OK.
2011. ápr. 21. 22:23
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:) Mit gondoltok amúgy erről a fehérjéről? Találtam egy cikket is, aminek az a neve hogy "klasszikussá vált a Cytogen Whey Pro". És a vélemények is elég jók, a shop.builder-en.
2011. ápr. 21. 22:41
 4/4 anonim ***** válasza:

GreenTea

Ez az egyik legolcsóbb tejsavó koncentrátum, szerintem teljesen megfelel kezdőknek edzés utánra.

Kérlek nézd meg a kérdésem: http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__egyeb-kerdesek__..

2011. ápr. 21. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!