Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Kb. hány kg egy street bmx?...

Kb. hány kg egy street bmx? (LENT! )

Figyelt kérdés
csak azért kérdem mer, ha próbálok manuálozni, nem tudom felemelni az elejét, csak úgy, ha lendületből felrántom, de még akkor sem tudok manuálozni..normális ez, vagy flatlandeset vettem?
2011. ápr. 20. 21:06
 1/3 anonim ***** válasza:
A BMX-eknél nem tudom miért, de mindegyiknek nehéz az eleje...nekem is volt, bár én úgy csináltam, (ha hosszabb távot egy kerekeztem) hogy felvettem az ülést, és úgy könnyen megy...több km is akár:D
2011. ápr. 21. 09:55
 2/3 myacc2 válasza:
10kg-tól 15kg-ig is akár
2011. ápr. 25. 15:52
 3/3 anonim ***** válasza:

manualozni azér nemtudsz, mert nem helyezed a testsúlyod a hátsó kerékagy fölé, vagy mert, túlságosan hátradőlsz a manuálnak!!

egy jó tipp, amit kitapasztaltam, hogy ne a tested mozogjon, és úgy akard felkapni az elejét, hanem a lábad, és avval nyomd a bmx et!

2012. máj. 6. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!