Melyik a karate "legjobb" ága, ha van ilyen? Kyokushin?
Figyelt kérdés
2011. márc. 3. 13:21
1/14 anonim válasza:
Nincs ilyen. Azt kell választani, ami a legjobban passzol a személyiségedhez, amiben a legjobban kiteljesedhetsz. Azt, hogy mennyire jó harcos valaki, csak és kizárólag az egyéni képességei határozzák meg, semmiképp sem a stílusa.
Annyit viszont ki lehet emelni, hogy melyik a leginkább küzdelemcentrikus. Szerintem a Kyokushin és az Ashihara.
3/14 anonim válasza:
Nevezhetjük karate ágnak és szerintem ez a legjobb-Kudo.
De a kempo sem rossz.
4/14 Sublodarcu válasza:
Nos attól függ.
Ha ütni akarsz mint állat: Kyokushinkai
Ha gyors és halálos akarsz lenni: Shotokan
Ha minden elől ki akarsz térni: Shitoryu vagy a "testvére" a Wadoryu. Nincs LEGJOBB mindegyik ág másban jó.
5/14 anonim válasza:
Meg, ha már itt tartunk, ha vaskemény testet akarsz, akkor goju-ryu.
6/14 anonim válasza:
Cak az a baj h Magyarországon kevés helyen van. Legalábbis én nem tudok sehova menni edzeni, mert Somogy megyei vagyok.. :S
7/14 anonim válasza:
Biztosan van ott is, csak körül kell nézni. Kaposvár is elég nagy város, ha közel vagy hozzá, érdemes körülnézni.
8/14 anonim válasza:
Nem, sajnos nem:S A Balaton déli partján élek, siófok mellett. És itt nincs, legalábbis én nem találtam. Pedig egy teljes napot rászántam a keresésre. (remélem hogy csak rossz helyen kerestem, mert nagyon szeretnék edzeni..)
9/14 anonim válasza:
Konkrétan és egész pontosan melyik stílust szeretnéd tanulni? Szeretnék segíteni a keresésben, hátha sikerül valamit találnom.
10/14 anonim válasza:
Azt nagyon megköszönném. Leginkább a goju-ryu érdekelne, de gyakorlatilag bármelyik jó, mert mindegyik tetszik, mindegyiknek megvan a sajátossága. Szóval az itt felsoroltak közül bármi, mindegyik jól jönne. Köszönöm még egyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!