Miért nem megy az ollie se? (lent)
Figyelt kérdés
mikor rálépek a deszka végére és felhhúzom a lábam is akk a deszka jobb esetbe csak fel emelkedés nélkül vissza pattan rosszabb esetbe meg tökön talál2011. febr. 22. 21:49
1/5 A kérdező kommentje:
valaki!?
2011. febr. 22. 22:17
2/5 anonim válasza:
"tökön talál" te szegény :(
nem tudok jobbat, nézz oktató videókat
3/5 anonim válasza:
Én is kezdő vagyok még,tehát a válaszom ne vedd készpénznek,de nem lehet,hogy nincs lendületed? Ha egy helyben próbálsz olliezni,nehezebb szerintem. Ha nem,akkor nincs ötletem,bár véleményem szerint csak gyakorlás kérdése,majd ráérzel,és nehéz lesz elrontani!(: Ne add fel,kitartás és vigyázz magadra!;-)
16/L
4/5 A kérdező kommentje:
hát kössz a "vigyázz magadra" megjegyzésed, de sajnos el van törve a kezem úgyhogy most legalább 1 hónapig nincs deszka de lehet h tbb is:(
2011. márc. 1. 20:21
5/5 anonim válasza:
Szerintem azért van mert amikor lepatintod akkor nem húzod fel eléggé... az ollienak csak annyi a lényege hogy ne félj tőle hogy ha sz@rul érkezel... nekem iyg sikerült
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!