Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Mennyit fizetnek Magyarországo...

Mennyit fizetnek Magyarországon egy ketrecharc meccsért a győztesnek? Hol lehet ilyenekre benevezni? Milyen előírásoknak kell megfelelni, hogy valaki részt vegyen ilyen mérkőzéseken?

Figyelt kérdés
Hogy lehet külföldi meccseken részt venni? Gondolom ott több a pénz.
2011. febr. 22. 21:17
 1/6 anonim ***** válasza:
Milyen harcművészet/küzdősport előképzettséged van?
2011. febr. 22. 21:29
 2/6 anonim ***** válasza:
Egyébként érdeklődj a mestere(i)dnél.Ha van(nak).Ha nincs sok éves harci előképzettséged és versenymúltad,nincs esélyed odakerülni.Ez nem egyszerűen benevezés alapján megy.Egy átlag ember megdöglik ott....
2011. febr. 22. 21:33
 3/6 anonim ***** válasza:

Akiket én ismerek és indultak versenyen,nekik nem fizettek érte semmit.Bunyóztak,aztán az egyik győzött,hurrá.

A másik ismerősöm ő más stílusban Európa bajnok,meghívták és 200.000 kapott a fellépésért.

Szóval ahhoz,hogy pénzt kapj érte fel kell,hogy kérjenek-vagyis valamilyen szinten ismertnek kell lenned-,vagy kell egy menedzser,aki lát benned fantáziát.

De ha lejársz mma edzésre,akkor konkrét válaszokat kaphatnál.

2011. febr. 22. 22:59
 4/6 anonim ***** válasza:

LOL, sok esélyed van a pénzes meccsre, ha itt kérdezősködsz...

XD SZP

2011. febr. 23. 00:59
 5/6 A kérdező kommentje:
terméseztessen nem menni akarok, csak kíváncsi lettem, hogy azok akik ilyenben nagy eredményeket érnek el, mi mindent kell megtenniük,minek kell megfelelniük,hogy a sikereket érjenek el. Tudomásom szerint a pénz az ami motivál és az elismerés, csak nem tudom mennyi, ezért kérdeztem, hogy hátha valaki tudja.
2011. febr. 23. 09:40
 6/6 anonim ***** válasza:

áá figy ez érdekes téma, mejünk. Téged érdekel az anyagi része meg úgy a rendszer, én meg "szetetek" verekedni (jó ennyire beteg nem vagyok) hajrá :)

első kommentekben írták a jótanácsokat, én ilyen átlagemberekből fedezem a napi fehérjeigényemet vicceltek? xDD

2011. febr. 23. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!