Milyen Bmx-et vegyek?
Figyelt kérdés
14 éves,173cm magas vagyok. Bmx-et akarok venni de nem tudom milyent... nem akarok nehéz bmx-et de mégis minőségit. mongoose,mali szóba se jöhet ... Néztem már Wethepeoplet,Harot,Fitet... De milyen fajtát vegyek ami meg felel a magasságomnak? Az mondták nekem ami Wethepeople meg felel a magasságomnak az olyan 160.000 ft-tól kezdődik ... de azért annyit nem fogok rá áldozni... 173 cm-nak hány coll"-os felső csöves vázú bmx felel meg?2011. febr. 22. 17:03
1/3 anonim válasza:
Nekünk van egy nagyon szép Haro bmx-ünk,ami eladó, mert párom egy Mali-t bicót vett magának.
Itt a link, a nyergén van egy kis hasadék, egyébként hibátlan a bicó!
2/3 anonim válasza:
BMX kerékpár váz méret meghatározása
Magasság Javasolt váz méret
életkor centiméter hüvelyk / inch
5 - 7 éves 110 - 122 16"
7 - 11 éves 122 - 147 18"
11+ éves 147 - 193 20"
3/3 nikee9898 válasza:
Szia, nekem van 2 eladó street bmx-em .Az egyik Haro Revo-40.000 , a másik Haro M6 -35.000 , ha kell kép mutatok /küldök
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!