Thai Box. Milyen védőfelszerelést vegyek? Milyen márkát ajánlotok sípcsontvédőt, kesztyűt.
Figyelt kérdés
2011. febr. 16. 15:29
11/15 anonim válasza:
én is thai boxolok.én nem sok mindent használok max kesztyűt.ha ügyes vagy ezek nem kellenek hidd el nekem. menj a decatlonba ott találsz jó cuc.cokat azt annyi
12/15 A kérdező kommentje:
köszi
2011. febr. 26. 15:46
13/15 anonim válasza:
A decathlonos kesztyű fos. Akkor már inkább egy saman.
14/15 anonim válasza:
Sípcsontvédő King vagy Booster, kesztyű Twins.
15/15 anonim válasza:
Legjobban én is a King vagy Twins kesztyűket javaslom, most vettem én is egy twins sípcsontvédőt és a legjobbakat váram tőle.
Továbbá itt még nem hangzott el a yokkao márka és leginkább azt mondta az edzőm hogy olyan könyökvédőt vegyek remélem hamar meg is érkezik és írok majd tapasztalatot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!