Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Szeretnék gördeszkázni. Mi a...

Szeretnék gördeszkázni. Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy gördeszkát és így tanulgatni rajta trükköket meg ilyesmiket. Kicsit idős vagyok ehhez, de érdekel a dolog, mert sztem jó móka. 20 éves vagyok. Kb 4-5 éve deszkáztam, csak aztán abba maradt, meg nem ment igazán jól, éppen csak hajtani tanultam meg. Meg szerintem a deszka sem volt annyira jó. Tudtok valami jó deszkát javasolni? Kb mennyit kéne költeni rá és hol érdemes nézelődni? Egyáltalán 20 évesen még lehet esélyem megtanulni? (Aszem kicsit félős vagyok az ilyen eséses helyzetekben, meg úgy a méreteim: 180 cm és 85 kg, szal elég nagyot borulnék.) És hogy kéne elkezdeni?
2011. jan. 25. 20:59
 1/3 trisztan98 válasza:
figyu én 12 vok és deszkázok deez semmi csak egy szám, elkezdheted bármikor ha valakinek nem tetszik szard le, am mindeképp ha jó deszkát akarsz akkor rakd össze!nekem ez a véleménym amugy az hogy 180cm magas vagy az semmi...mert haverok 15 és 195cm és deszkázik tehát no para..:Dde rakd össze a deszkát...pepperskate.hu..sztem ott jóó..nekem onnan volt
2011. jan. 25. 21:33
 2/3 trisztan98 válasza:
lapnak tudom ajánlani a sevenply-t nagyon olcso és nagyon jóóó(Y)
2011. jan. 25. 21:36
 3/3 A kérdező kommentje:

Esetleg priviben lenne valakinek kedve dumálni velem? Jó lenne vmi deszkás tanácsadás.

Vagy, ha van valaki BUDAÖRSRŐL, akkor azzal találkozhatnánk is, mert börsi vagyok, de így nem nagyon ismerek embereket a környéken, akik deszkáznak, szal tök 1edül lennék.

2011. jan. 25. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!