Görkorizás az milyen végtagokat erősít?
Figyelt kérdés
2009. febr. 1. 11:42
1/9 A kérdező kommentje:
1 héten 3 szor görizek aggresívv kb 2-3 óra hosszát
az jó?
2009. febr. 1. 11:52
2/9 anonim válasza:
szuper :] . én is extreme korizok.amúgy a lábakat és a feneket
3/9 A kérdező kommentje:
van msn-ed ?
2009. febr. 4. 15:56
4/9 anonim válasza:
sziasztok menyiért és hol vettétek az agresszív görkorcsolyát mert én is elszeretném kezdeni az extreme görkorcsolyázást. Eddig fitness korim volt és az alapokat már tudom (farolás, koszorú, hátrafele menni, szlalom)
7/9 anonim válasza:
én is sokat görkorcsolyázom és a lábamban érzem a hatást meg a fenekemen de ez jó dolog mert nem csak sport hanem jó kikapcsolódás
8/9 anonim válasza:
Én még most kezdek görkorizni tanulni de nagyon élvezem!!!!!! IMÁDOM!!!!!!!!!! Még csak egyszer estem el és nem is fájt annyira csak a lábamat ütöttem meg. Nemsokára az utcán fogok száguldozni!!!!!!! :D :D :D :D :D
9/9 anonim válasza:
Sztem a görkori az úszás meg a lovaglás a legjobb kikapcsolódás. Nekem legalábbis igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!