Mondanátok viszonylag olcsó extrém sportot?
Figyelt kérdés
2011. jan. 1. 15:08
11/23 anonim válasza:
Csináltass magadnak egy olyan polót amin ez a felirat található: "Rasszista vagyok!"
Miután ez megvan, vedd fel ezt a pólót és menj el olyan helyre ahol sok cigány lakik.
Meg lesz az extrém sportod. XD
12/23 A kérdező kommentje:
Nem kell mennem sehova.. Magyarországon lakom :S
2011. jan. 1. 19:34
13/23 anonim válasza:
a parkour (free runing) az elég extrém...sztem ez lenne alegjobb adrenalin növelö.magam is szeretnék belevágni ebbe a sportba
14/23 anonim válasza:
szerintem a barlangászás is elég extrém, elég hozzá melegítő meg egy gumicsizma, s keresni egy barlangaszcsapatot, aki levisz kiépítetlen barlangba, pár száz forintért.
15/23 anonim válasza:
hát az igazán "élvezetes" extrém sportok, amit pl te is keresel amiben van száguldás repülés zúzás stb.. :) azok sajna drágák is. ottvan pl sí snowboard downhill countrycross bicózás de mind olyan h nagyon drága is és mo.n belül szinte alig lehet csinálni.
de ellenben baszott jó is :D
18/23 benedek98 válasza:
menj el 1 nége negyedbe ordísd hogy nem szeretem a csokit és extrém futásbn lesz részed
Mellékhatások: kissebb nagyobb sebek zúzódások
halál
20/23 anonim válasza:
parkour/freerun, slackline, görkori/terepbiciklizés (ha használtan veszed...), hirtelen ezek ugrottak be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!