Testépítők! Csirkemell helyett mit?
Figyelt kérdés
Kezdő vagyok még, egyenlőre a tanulás fázisában. Úgy látom, hogy a csirkemell alap a táplálkozásotokban. Számomra a legundokabb, legutálatosabb ízű hús. Lehet valamivel helyettesíteni? Nem egy fél disznóra gondolok, hanem mondjuk hal vagy pulykacomb ilyesmi...2009. jan. 26. 10:49
1/5 anonim válasza:
Pulyka, marha, hal stb...
Az a lényeg hogy kevés legyen benne a zsír és meglegyen belőle a fehérjeszükségleted nagy része.
2/5 anonim válasza:
Igazából a kecskében van a lehkevesebb zsír, és nagyon laktató, azért mert a zsírt a gerince alatt tárolja. Szerintem próbáld ki mert nagyon finom. :)
3/5 anonim válasza:
Hús és hús között rengeteg a különbség. Próbáld meg nem natúrban hanem ízesíts van rengeteg fajta remek ízesítő valamit csak találsz kezdő vagy még nem kell foglalkoznod sokat egy kis plusz zsírral úgyis leadod gyorsan reggeli sétáknál.
4/5 anonim válasza:
Azért eszik a testépítők a csirkét mert annak a legnagyobb a fehérjetartalma, közel 20%! Ehelyett esetleg a pulykát tudom javasolni, bár az árban jóval magasabb kategória mint a sima brojler csirke.
5/5 anonim válasza:
A húspiacon túl körbenéztél már? Pl. lencse, bab, tofu, szejtán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!