Hogyan gyakoroljam ezeket? (gordeszkazas)
Figyelt kérdés
Azzal kezdenem h 13 eves vagyok es ki szeretnem probalni a gordeszkazast.Kezdo vagyok,nagyon meg tetszett.Regen volt egy deszkam azon probalgattam tanulni es nm nagyon sikerult ,kb 7-8 eves lehettem.Most uj deszkat akarok venni.Es arra szeretnek valaszt kapni h hogyan gyakorolhatnam az egyensulyozast a deszkamon,h ne keljen kapalozzak mmikor csak szimplan megyek vele?
Es ha mar menni fog a gurulas :D,mint az ollie-t manulat es az akadaj ugrast kell tanulnom nem ?
A valaszokat elore is koszonom :)
2010. dec. 26. 20:00
1/3 anonim válasza:
Egyensúlyozást csak úgy gyakorolhatod ha minél többet gurulgatsz vele, arra más módszer nincs. Gurulj minél többet, és lassan ráérzel, és csukott szemmel is tudsz vele gurulni, nem fogod elveszíteni az egyensúlyodat. Előbb tanulj meg biztonságosan gurulni, utána jöhet az ollie!
2/3 anonim válasza:
Hát a gurulás az nekem ugy volt h első próbálkozásra teljesen ment... Amúgy ha már jól tudsz gurulni akkor jöhet az ollie, ha az ollie elég magasra megy akkor jöhetnek a kickflipek... Aztán így tovább :)
Sok szerencsét!
3/3 A kérdező kommentje:
koszonom szepen ! :)
2010. dec. 27. 14:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!