Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Milyen gördeszkát vegyek?

Milyen gördeszkát vegyek?

Figyelt kérdés
Az első deszkámat szeretném megvenni de nem tudom milyet vegyek. Én olyanra gondoltam ami nem túl drága,de viszont nem törik szét olyan hamar. Segítsetek! Köszi.
2010. nov. 20. 12:32
 1/4 norbo00 válasza:

Ha az első lessz és nem tudsz semmit akkor megteszi egy tescos vagy a neten egy olcsobb és ha megy vele a gurulás meg az ollie mert azzal is lehet saját (tapasztalat)akkor kezd el költeni és ha télleg komolyan gondolod

aztán sok sikert kitartást hozzá mert az kell;)

2010. nov. 22. 15:43
 2/4 anonim válasza:

osztom az előző kommentelő véleményét! elsőre egy rosszabbat, de szerintem még másodikra is! ha utána bejön a dolog és akarsz jobbat akkor én a K2-t javaslom. nekem is olyanom volt és sokáig kiszolgált nem hagyott cserben!

remélem tudtam segíteni.

2010. dec. 19. 07:46
 3/4 norbo00 válasza:
te ne osszad a véleményemet jópár éve deszkázom!! :S
2011. jan. 7. 14:39
 4/4 anonim válasza:
Én szerintem is elsőre valami olcsóbbat kéne venni de tescoból sztem ne és ma vittem vissza mert egy nap után szétesett a csapágya pedig semmi extrát nem csináltam vele.
2011. aug. 10. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!