Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Ki lesz Sergio Pérez helyett...

Ki lesz Sergio Pérez helyett a Red Bull versenyzője 2025ben?

Figyelt kérdés
Forma - 1, Sergio Pérez, Liam Lawson, Franco Colapinto, Carlos Sainz, Red Bull, F-1

#Red Bull #Sergio Pérez #Forma-1 #Új pilóta 2025 RedBull #F- 1 #Ki váltja Pérezt
dec. 5. 23:18
A kérdező szavazást indított:
Liam Lawson
Franco Colapinto
Carlos Sainz
Kevin Magnussen
Oliver Bearman
Mick Schumacher
Antonio Giovinazzi
Valtteri Bottas
Valaki más
Szabadon írható válasz, melyik másik pilóta lesz az
7 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
53%
Jelen állás szerint sajnos marad Perez. :(
dec. 5. 23:22
 2/11 A kérdező kommentje:
1# Pont előző hétvégén közölték, hogy a szerződése ellenére mégsem Pérez fogja vezetni a másik Red Bullt 2025ben, lecserélik valakire. Az nincs meg még, hogy kire.
dec. 5. 23:26
 3/11 anonim ***** válasza:

[link]

Ez épp mai cikk. Egyelőre elég bizonytalan szerintem az egész helyzet és sok a kamu cikk is.

dec. 5. 23:28
 4/11 anonim ***** válasza:
70%
Van az a hír, amit csak az unatkozó firkászok találnak ki, és van az a hír, aminél már csak idő kérdése, hogy mikor lesz hivatalosan bejelentve. Perez kirúgása ez utóbbiak közé tartozik.
dec. 5. 23:36
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Én örülnék RedBullosként a legjobban, ha végre egy kompetens versenyző ülne Max mellett.

(1-es/2-es)

dec. 6. 07:21
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Viszont, ha váltás lesz, akkor én egyedül Lawsonra tudok gondolni. Colapintonak kevés tapasztalata van és sokat is tört mióta az F1-ben van, így szerintem nem igazolják le egyből.

Maximum a kiscsapathoz Lawson helyére. Utóbbi gyors és Perez ellen is többször megmutatta magát, hogy képes a versenyzésre.

dec. 6. 07:23
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Én beraknám Tsunodát. Ha bejön, oké. Ha nem jön be, egy év után lecserélik Lawsonra, aki addigra már jóval felkészültebb lesz.
dec. 6. 11:44
 8/11 anonim ***** válasza:
Egy kérdés: mi a különbség az utolsó két opció között?
dec. 6. 14:26
 9/11 A kérdező kommentje:
8# csak így fért ki a dolog. Nem engedte beírni mindet a 9es rubrikába, ezért megosztottam.
dec. 6. 16:08
 10/11 anonim ***** válasza:

Tsunodát kockázatos lenne beültetni az RB-be, mert ha besül, amire jó esélye van VER mellett, az kihathat a Hondával való jó viszonyra is, míg a kiscsapatban nem tud nagy “károkat” okozni.

Lawsonban én nem látom a megoldást, ennyi erővel Ricciardo is lehetne...

dec. 9. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!